Περιστέρι: Ο δολοφόνος κατακρεούργησε τον 41χρονο με περισσότερες από 29 μαχαιριές
Το στοιχείο αυτό κάνει τους αστυνομικούς να μιλούν πλέον για ένα έγκλημα πάθους και έναν δολοφόνο σε κατάσταση αμόκ καθώς, όπως λένε, κανένας διαρρήκτης δεν μαχαιρώνει 29 και πλέον φορές το θύμα του
Σοκ προκαλεί το εύρημα του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του 41χρονου Αποστόλη, του άνδρα που βρέθηκε δολοφονημένος το πρωί του Σαββάτου στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με την έκθεσή του στη σορό του 41χρονου μετρήθηκαν τουλάχιστον 29 μαχαιριές, οι περισσότερες στην κοιλιά και τα πόδια.
Το στοιχείο αυτό κάνει τους αστυνομικούς να μιλούν πλέον για ένα έγκλημα πάθους και έναν δολοφόνο σε κατάσταση αμόκ καθώς, όπως λένε, κανένας διαρρήκτης δεν μαχαιρώνει 29 και πλέον φορές το θύμα του.
Ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του αναφέρει ότι ο δολοφόνος έριξε κάτω τον Αποστόλη με μια μαχαιριά αλλά στη συνέχεια εξακολούθησε να τον μαχαιρώνει στο κορμί του.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.