Φωτογραφίες: Κολυμβητές παρασύρθηκαν από τεράστια κύματα στην Τήνο

Φωτογραφίες: Κολυμβητές παρασύρθηκαν από τεράστια κύματα στην Τήνο

Οταν η ανθρώπινη θέληση, ξεπερνάει τη δύναμη των ανέμων...

Φωτογραφίες: Κολυμβητές παρασύρθηκαν από τεράστια κύματα στην Τήνο
Ωρες αγωνίας έζησαν δύο κολυμβητές στην Τήνο, οι οποίοι παρασύρθηκαν από μεγάλα κύματα αλλά ευτυχώς σώθηκαν χάρη στην αυτοθυσία συνανθρώπων τους. 

Η άμεση επέμβαση του λιμεναρχείου Τήνου και του λιμενάρχη Βασίλειου Αποστολόπουλου έσωσαν από πνιγμό τους δύο Έλληνες κολυμβητές στην παραλία του Αγίου Φωκά στην πόλη της Τήνου. Οι άτυχοι άντρες είχαν πάει για μπάνιο, αλλά οι ισχυροί άνεμοι και τα τεράστια κύματα τους παρέσυραν στο ανοικτό πέλαγος όπου έπρεπε να δώσουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.


Ευτυχώς η άμεση επέμβαση και οι συντονισμένες προσπάθειες του πλωτού σκάφους 609 και από στεριάς των στελεχών του λιμεναρχείου Τήνου, υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του λιμενάρχη, είχε ως αποτέλεσμα να σωθούν οι κολυμβητές και να οδηγηθούν ασφαλείς στη στεριά.
Κλείσιμο


Είναι χαρακτηριστικό ότι τις σκηνές διάσωσης παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα παραθεριστές και κάτοικοι από την ακτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνεμοι στην Τήνο είναι τόσο δυνατοί σήμερα, που προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στο λιμάνι, με τα πλοία να δυσκολεύονται να δέσουν.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης