Σοκ στη Λάρισα: Μπήκαν στο σπίτι της αστυνομικοί και βούτηξε από τον 7ο όροφο

Σοκ στη Λάρισα: Μπήκαν στο σπίτι της αστυνομικοί και βούτηξε από τον 7ο όροφο

Η γυναίκα άρχισε να τρέχει και βούτηξε στο κενό από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας που βλέπετε. Ανατριχιαστικές σκηνές στο σημείο...

Σοκ στη Λάρισα: Μπήκαν στο σπίτι της αστυνομικοί και βούτηξε από τον 7ο όροφο
Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε χθες, νωρίς το απόγευμα, η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας στο σπίτι 49χρονης η οποία βρέθηκε στο κενό από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας, στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. αρχικά κλήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι να παρέμβει με αφορμή «διαφορές» μεταξύ δυο γυναικών. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ μετέβησαν στην περιοχή ενώ, λίγο αργότερα κλήθηκαν και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών που, παρουσία δικαστικού λειτουργού, ξεκίνησαν την έρευνα στο σπίτι των δυο γυναικών.

Την ώρα ωστόσο που βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα, η 49χρονη Λαρισαία αιφνιδιάζοντας τους παρευρισκόμενος στο σπίτι, «βούτηξε στο κενό» από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Σύμφωνα με άλλες πηγές, αστυνομικός επιχείρησε να συγκρατήσει την 49χρονη χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τους λόγους για τους οποίους η 49χρονη προχώρησε, σύμφωνα με μαρτυρίες, στο απονενοημένο διάβημα.

Πηγή: www.eleftheria.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης