Δίκη Χ.Α.: Αναγνώρισε και τον πέμπτο κατηγορούμενο ο Αιγύπτιος ψαράς

Δίκη Χ.Α.: Αναγνώρισε και τον πέμπτο κατηγορούμενο ο Αιγύπτιος ψαράς

«Κρατούσε ξύλο, και ήταν ανάμεσα στους άλλους» είπε ο μάρτυρας και έδειξε τον κατηγορούμενο που προσήχθη βιαίως στη δίκη

Δίκη Χ.Α.: Αναγνώρισε και τον πέμπτο κατηγορούμενο ο Αιγύπτιος ψαράς
Στην αναγνώριση ενός ακόμη κατηγορουμένου που εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης στο σπίτι Αιγυπτίων ψαράδων στο Πέραμα, προχώρησε σήμερα καταθέτοντας στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ο μάρτυρας Μοχάμεντ Αμπού Χαμάντ, εκ των Αιγυπτίων αλιεργατών. 

Ο μάρτυρας – θύμα της επίθεσης αναγνώρισε τον πέμπτο κατηγορούμενο για την επίθεση, Δημήτρη Αγριογιάννη ο οποίος μάλιστα δεν ήταν «παρών» κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου και προσήχθη βιαίως στη δίκη. 

«Είναι ο μοναδικός που ήταν πιο γεμάτος, είχε ανοιχτόχρωμα μαλλιά, και φορούσε μπλούζα με άσπρα γράμματα» είπε ο μάρτυρας δείχνοντας προς τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο. «Κρατούσε ξύλο, και ήταν ανάμεσα στους άλλους», προσέθεσε.

Κλείσιμο
Εισαγγελέας: Τους άλλους, τους αναγνωρίζετε;

Μάρτυρας: Οι υπόλοιποι ήταν μαζί του.

Εισαγγελέας: Αυτόν που είπατε ότι φώναζε, τον είδατε στο πρόσωπο;

Μάρτυρας: Ήταν πιο μεγάλος στην ηλικία, είχε και μούσι...

«Μας τον δείχνετε αν τον βλέπετε» είπε στο μάρτυρα η εισαγγελέας και τότε «ο μάρτυρας αναγνώρισε τον Αναστάσιο Πανταζή». 

Στην κατάθεσή του ο μάρτυρας τόνισε προς το δικαστήριο, ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν περίπου δέκα. Είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν και άλλοι που δεν τους βλέπω εδώ» ενώ απαντώντας σε ερώτηση ως προς το αν υπήρχε κάποιος που έδινε εντολές κατά την επίθεση, ο μάρτυς ανέφερε ότι είχε εντοπίσει άτομο σε αυτοκίνητο που μιλούσε, και φώναζε, στους υπόλοιπους. 

Στη δίκη για μια ακόμη φορά οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή τις αναγνωρίσεις κατηγορουμένων στις οποίες προέβη ο μάρτυρας. 

Η δίκη συνεχίζεται. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης