Σαββίδης: Δεν έχω εκκρεμότητες, όλα είναι διαφανή - Είμαι έτοιμος να καταβάλω την 1η δόση

Σαββίδης: Δεν έχω εκκρεμότητες, όλα είναι διαφανή - Είμαι έτοιμος να καταβάλω την 1η δόση

Υπονοούμενα για Κοντομηνά: «Απ' όσο φαίνεται [...] μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του» - «Απ' όσο κατάλαβα, δεν θα του επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας»

Σαββίδης: Δεν έχω εκκρεμότητες, όλα είναι διαφανή - Είμαι έτοιμος να καταβάλω την 1η δόση
Στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και στις εξελίξεις μετά την απόσυρση Καλογρίτσα αναφέρθηκε σήμερα ο πρώτος επιλαχών, Ιβάν Σαββίδης, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι θα αγοράσει την τηλεοπτική άδεια και κλείνοντας, κατά πώς φαίνεται, τα σενάρια εξαγοράς του Alpha -εξέλιξη, την οποία στην ουσία απέδωσε στην στάση του Δημήτρη Κοντομηνά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Σαββίδης με το ΑΠΕ-ΜΠΕ και ερωτηθείς πότε θα καταβάλει το αντίτιμο για την τηλεοπτική άδεια, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή, για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση».

Ερωτηθείς εάν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο κ. Σαββίδης τόνισε: «Απ' όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του».

Και προσέθεσε, μιλώντας με υπονοούμενα: «Απ' όσο κατάλαβα, δεν θα του επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει, εκτός από το να κερδίζει, και να χάνει».
Κλείσιμο

«Αν αποτύχω στη συμφωνία (σ.σ. να αγοράσει κάποιο από τα κανάλια που δεν πήραν άδεια, όπως ο Alpha ή το Star) θα αρχίσω από την αρχή την προσπάθειά μου για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού καναλιού» είπε ακόμη ο Ιβάν Σαββίδης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης