Νεκρή εντοπίστηκε η 53χρονη που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη Ν. Μηχανιώνα

Νεκρή εντοπίστηκε η 53χρονη που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη Ν. Μηχανιώνα

Η σορός της βρέθηκε σε παραλία στο Ποσείδι Χαλκιδικής - Είχε εξαφανιστεί στις 7 Σεπτεμβρίου όταν η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή σχεδόν σκέπασε το αυτοκίνητό της


Νεκρή εντοπίστηκε η 53χρονη που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη Ν. Μηχανιώνα
Τραγική κατάληξη είχε η έρευνα για την αγνοούμενη 53χρονη Σταυρούλα Πιπερά που είχαν χαθεί τα ίχνη της στις 7 Σεπτεμβρίου στη Νέα Μηχανιώνα, όταν η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή σχεδόν σκέπασε το αυτοκίνητό της.



Κλείσιμο
Η 53χρονη εντοπίστηκε χθες Κυριακή νεκρή σε παραλία στο Ποσείδι Χαλκιδικής από άνδρες του Λιμενικού, όπως γνωστοποίησε ο κοινωνικός συναγερμός OMNIBUS ALERT.

Η σορός μεταφέρθηκε στον λιμένα Ν. Μουδανιών Χαλκιδικής και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών, όπου αναγνωρίσθηκε από οικείους της.

Η 53χρονη που εργαζόταν σε καζίνο έφυγε από την εργασία της στις 7 Σεπτεμβρίου με προορισμό το σπίτι της. Στο δρόμο, όμως, την βρήκε η κακοκαιρία και η δυνατή βροχή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο της. Φοβούμενη αρκετά πήρε τηλέφωνο τον άνδρα της και με φωνές του είπε πως βγήκε από το παράθυρο του οχήματος. 

Όπως είχε πει protothema.gr ο πατέρας της άτυχης γυναίκας η κόρη του είχε προλάβει να μιλήσει με τον σύζυγό της που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που είχε επαφή λέγοντάς του «βοήθεια ... έχω βγει από το παράθυρο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης