Τραγωδία: Νεκρό πεντάχρονο κορίτσι από βάρκα που ανετράπη ανοιχτά της Μυτιλήνης

Τραγωδία: Νεκρό πεντάχρονο κορίτσι από βάρκα που ανετράπη ανοιχτά της Μυτιλήνης

Στη βάρκα επέβαιναν, κατά πληροφορίες, 26 μετανάστες - 13 περισυνελέγησαν σώοι - Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων

Τραγωδία: Νεκρό πεντάχρονο κορίτσι από βάρκα που ανετράπη ανοιχτά της Μυτιλήνης
Άλλη μια τραγωδία με θύμα ένα μικρό παιδί σημειώθηκε ανοιχτά της Μυτιλήνης όταν ανετράπη βάρκα με παράτυπους μετανάστες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών στη βάρκα επέβαιναν 26 άνθρωποι εκ των οποίων 13 περισυνελέγησαν. Δεν συνέβη το ίδιο όμως με ένα πεντάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στρατιωτικό φυλάκιο ειδοποίησε αρχικά το λιμεναρχείο ότι άτομα που επιβαίνουν σε λέμβο βρίσκονται σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και πλωτό του λιμενικού κατέφθασε στη θαλάσσια περιοχή όπου περισυνέλεξε από τη θάλασσα 12 μετανάστες μεταξύ των οποίων και το άτυχο παιδί. Ένας μετανάστης επίσης περισυνελέγη με συμπτώματα υποθερμίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή από πλωτά του λιμενικού, ελικόπτερο super puma και σκάφος της frontex, ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες. Πνέουν άνεμοι 5 μποφόρ και έως τώρα δεν έχει εντοπιστεί κάποιος από τους αγνοούμενους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης