Σαντορίνη: Σε μήνα του μέλιτος ο Βρετανός που σκοτώθηκε με τζετ σκι

Σαντορίνη: Σε μήνα του μέλιτος ο Βρετανός που σκοτώθηκε με τζετ σκι

Εχασε τη ζωή του δύο μόλις ημέρες έπειτα από τον γάμο του που πραγματοποιήθηκε στη Θήρα

Σαντορίνη: Σε μήνα του μέλιτος ο Βρετανός που σκοτώθηκε με τζετ σκι
Τραγικό τέλος επεφύλασσε η μοίρα σε έναν 39χρονο Βρετανό ο οποίος σκοτώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ έκανε τζετ σκι, στην περιοχή Καμάρι στη Σαντορίνη.

Ο Τζέρεμι Χόουπ -φωτογραφία του οποίου δημοσιεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας «Mirror»- έχασε τη ζωή του δύο μόλις ημέρες έπειτα από τον γάμο του που πραγματοποιήθηκε στη Θήρα και ενώ απολάμβανε το μήνα του μέλιτος με τη σύντροφό του στο νησί.

Δυστυχώς, χειριστής του τζετ σκι με το οποίο ο 39χρονος συγκρούστηκε ήταν ένας από τους καλούς του φίλους, οι οποίοι είχαν συνοδεύσει το ζευγάρι στη Σαντορίνη για τον γάμο.

Κλείσιμο
Ο 39χρονος κατέληξε στη διάρκεια της αερομεταφοράς του προς το Ηράκλειο και η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ ο 29χρονος φίλος του αναζητήθηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και εντοπίστηκε την Πέμπτη στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο Βενιζέλος», όπου και συνελήφθη.

Επίσης, έπειτα από από προφορική ενημέρωση του αρμόδιου Εισαγγελέα, στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής συνέλαβαν τον έλληνα εκμισθωτή θαλασσίων μέσων αναψυχής που δραστηριοποιείται στην λόγω περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neasantorinis.gr
, ο άτυχος 39 χρόνος είχε νοικιάσει δύο τζέτ σκι μαζί με το φίλο του, στην παραλία στο Καμάρι. Λόγω κακών και επικίνδυνων χειρισμών τα δύο τζετ σκι συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 39χρονος. Τα τραύματα από τη σύγκρουση φάνηκαν αρχικά στον ίδιο επιπόλαια και επιφανειακά και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ο 39χρονος κατέλυσε στο ξενοδοχείο του.

Ωστόσο, τις πρωινές ώρες μεταφέρθηκε από την σύζυγό του εσπευσμένα στο Κέντρο υγείας και οι γιατροί αφού διαπίστωσαν ότι είχε εσωτερική αιμορραγία έδωσαν εντολή στο Υγειονομικό αεροσκάφος της Σαντορίνης να τον μεταφέρει άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κρήτης.

Σημειώνεται ότι οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Παρασκευή στον εισαγγελέα Νάξου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης