Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Εγνατία
Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στον κόμβο Λαγκαδά
Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο Λαγκαδά.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τροχαία, Ι.Χ. αυτοκίνητο, με κροατικές πινακίδες κυκλοφορίας, που εκινείτο στο ρεύμα προς Καβάλα, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε στηθαίο.
Από τα συντρίμμια του οχήματος ανασύρθηκαν νεκροί δύο επιβάτες, ενώ άλλοι δύο μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.
Μέχρι στιγμής δεν ανακοινώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των θυμάτων.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.