Τοματορακομελιά σε «Απλά Ελληνικά»!

Τοματορακομελιά σε «Απλά Ελληνικά»!

Η εταιρία Simply Greek -αποτελούμενη από 6 φίλους και συνεργάτες- ξεκίνησε το 2012 και μέχρι σήμερα έχει να παρουσιάσει 35 προϊόντα από σάλτσες, αλείμματα και γλυκές γεύσεις

Τοματορακομελιά σε «Απλά Ελληνικά»!
«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μία σειρά με Ελληνικές γεύσεις, με άρωμα και γεύση Ελλάδας. Μία σειρά που να δίνει δυνατές γευστικές εμπειρίες όπως τα σπιτικά φαγητά» μου εξηγεί η Έλλη, μια εκ των ιδρυτών της εταιρίας Simply Greek. 

Κι όχι άδικα μάλιστα, καθώς η ευελιξία στην επιτυχία του εγχειρήματος είχε ως αρχή την αύξηση του ποσοστού των υλών που συνόδευαν την βάση του προϊόντος και αυτό κατ΄ επέκταση τόνιζε την διακριτική γεύση. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 

Κλείσιμο
Η «Simply Greek» είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2012 με σκοπό να δώσει μια νέα οσμή στην σπιτική κουζίνα με πρωτότυπες γεύσεις και φυσικά υλικά δημιουργώντας αρχικά 6 σάλτσες με βάση την τομάτα – συνοδευόμενη από Φέτα, ελιές, σκόρδο, βασιλικό, τσίλι, και το βραβευμένο θυμάρι. 

Το επόμενο επιχειρηματικό βήμα περιείχε αρκετά καινοτόμα στοιχεία. Πριν τα αλάτια και τις γλυκές γεύσεις, μια νέα παρουσίαση εμπλουτίζει τους κωδικούς της ντομάτας με το τσίπουρο, τη Μαστίχα & το Δυόσμο, τα Εσπεριδοειδή με την Κανέλα και ακόμη 15 κωδικοί σαλτσών ώσπου να φτάσουμε στα Πατέ και τα Αλείμματα και να ανακαλύψουμε το Σύκο Κρασάτο, την Πατέ Φλογερή Πιπεριά και την Τοματορακομελιά! 

Το δυνατό αυτό συνοδευτικό αποτελείται από τομάτα με ρακί και μέλι. Όπως διαβάζουμε για το προϊόν στην ιστοσελίδα της εταιρίας «η γλύκα του ρακόμελου συνδυάζεται υπέροχα με την τομάτα και απολαμβάνεται κρύο όπως είναι από το βαζάκι είτε ζεσταμένο και θα το λατρέψετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σβήσετε την τηγανιά σας ή να ανακατέψετε τον κιμά, να την βάλτε στην πίτσα σας ή απολαύστε την σαν συνοδευτικό με τυριά και αλλαντικά». 

Η ομάδα της «Simply Greek» που αποτελείται από την Έλλη, τον Μανόλη, τον Σταύρο, τον Ηρακλή, τον Αλέξη και την Βίκυ δεν σταματά να πειραματίζεται πάνω στις γεύσεις και να δημιουργεί με πάθος αυτό που αγαπά. 

Τα προϊόντα εύκολα μπορούν να ξεχωρίσουν στα ράφια καταστημάτων στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, όπως και διαδικτυακά στο www.simplygreek.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης