Γράφοντας το νόημα!

Γράφοντας το νόημα!

Στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) φιλοξενείται μια ενδιαφέρουσα έκθεση γνωριμίας με την παραδοσιακή ζωγραφική τέχνη της Κίνας

Γράφοντας το νόημα!
Μια καινούργια έκθεση με μεγάλο ενδιαφέρον φιλοξενείται στις αίθουσες του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ). Η έκθεση φέρει τον τίτλο Κινεζική Ζωγραφική XIEYI: Αριστουργήματα από το Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Κίνας (NAMOC).

Η έκθεση που αναφέρεται σε έργα που έχουν δημιουργηθεί με μια από τις διακεκριμένες μεθόδους και τεχνικές της κινεζικής παραδοσιακής ζωγραφικής χωρίζεται σε τρεις ενότητες – Ελεύθερο στιλ Ζωγραφικής, Εικονογραφία, Καλλιτεχνική Σύλληψη.  

Τα έργα της έκθεσης αντικατοπτρίζουν τον πλούτο της κινεζικής τέχνης, τα σημεία της σύγχρονης εποχής καθώς και το ουμανιστικό πνεύμα που διατρέχει τα 5.000 χρόνια παράδοσης του κινεζικού πολιτισμού. 

Κλείσιμο
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου 2017, ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη μέχρι και την 1η Οκτωβρίου 2017. 













































Info
Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ)
Λεωφ. Καλλιρρόης & Αμβρ. Φραντζή (πρώην εργοστάσιο Φιξ)
Τηλ: 211 101 9000-99
www.emst.gr
Ωράριο λειτουργίας της έκθεσης μέχρι και την 1η Οκτωβρίου 2017: Από την Τρίτη έως και την Κυριακή από τις 11.00 έως τις 19.00.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης