Η Καλίσι συναντά τον Χαν Σόλο

Η Καλίσι συναντά τον Χαν Σόλο

Η Εμίλια Κλαρκ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα spinoff ταινία του «Πολέμου των άστρων» για τα νεανικά χρόνια του διαγαλαξιακού λαθρέμπορου

Η Καλίσι συναντά τον Χαν Σόλο
Δύο από τους πιο αγαπημένους τίτλους της σύγχρονης ποπ κουλτούρας πρόκειται να διασταυρωθούν με έναν απροσδόκητο τρόπο. Η πρωταγωνίστρια του “Game of thrones” και… μητέρα των δράκων, Εμίλια Κλαρκ, εισβάλλει στο σύμπαν του «Πολέμου των άστρων». Χωρίς τους δράκους, βέβαια!

Η νεαρή ηθοποιός επιλέχτηκε στο καστ της spinoff ταινίας του “Star Wars”, η οποία θα αφηγηθεί τη ζωή του Χαν Σόλο στη νεαρή του ηλικία - επομένως ξεχνάμε τον Χάρισον Φορντ. Για τον ρόλο ενδιαφέρθηκαν ηθοποιοί όπως η Ζόι Κράβιτζ (έχει παίξει σε ταινίες όπως το «Μαντ Μαξ» και η «Τριλογία της απόκλισης»), η Άντρια Αρζόνα (έπαιξε στον δεύτερο κύκλο του “True detective” και θα πρωταγωνιστήσει και στην επερχόμενη σειρά “Emerald City”, εμπνευσμένη από τον «Μάγο του Οζ»), αλλά και μία γνώριμη της Εμίλια, η Τζέσικα Χένγουικ, η οποία επίσης παίζει στο “Game of thrones”, υποδυόμενη μία από τις Sand Snakes (ίσως το μοναδικό Βατερλό της σειράς).

Η Εμίλια έχει ήδη ανοίξει τα φτερά της και για τον κινηματογράφο, έχοντας πρωταγωνιστήσει στο «Εξολοθρευτής: Γένεsys» και στο πιο επιτυχημένο (ως προς τις εισπράξεις και τις κριτικές) «Πριν έρθεις εσύ». Προς το παρόν, συμμετέχει στα γυρίσματα του επόμενου κύκλου του “Game of thrones”, που θα προβληθεί το επόμενο καλοκαίρι στο HBO.

Κλείσιμο
Στη νέα ταινία, η ιστορία της οποίας εκτυλίσσεται πριν από το “A new hope” -και πιθανώς δεν προηγείται της δεύτερης (ως προς τον χρόνο προβολής) τριλογίας-, τον 20άρη Χαν Σόλο υποδύεται ο Άλντεν Έρενραϊχ («Χαίρε, Καίσαρ!»). Στο πλευρό του θα είναι ο Ντόναλντ Γκλόβερ («Η διάσωση»), ο οποίος έχει αναλάβει έναν επίσης γνώριμο ρόλο, αυτόν του Λάντο Καλρίσιαν, του λαθρέμπορου που μας συστήθηκε επίσης στην αρχική τριλογία του «Πολέμου των άστρων». Επίσης, στο crew θα βρίσκεται και ο Τσουμπάκα.

Η -προς το παρόν άτιτλη- ταινία είναι προγραμματισμένη να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 25 Μαΐου 2018, ένα εξάμηνο δηλαδή μετά την προβολή του ογδόου επεισοδίου του «Πολέμου των άστρων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης