Κόμικς, ήλιος και καλή διάθεση

Κόμικς, ήλιος και καλή διάθεση

Ενα bazaar για τους λάτρεις της ένατης τέχνης στο κέντρο της Αθήνας

Κόμικς, ήλιος και καλή διάθεση
Το να πας βόλτα μια φθινοπωρινή Κυριακή στου Ψυρρή είναι μια πολύ καλή ιδέα. Το να τη συνδυάσεις μαζί με την αγορά καλών και φθηνών κόμικς είναι μία άριστη ιδέα. Εάν και εσύ λοιπόν λατρεύεις την ένατη τέχνη, τότε θα έχεις την ευκαρία την επόμενη Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τη συλλογή σου περνώντας από την αυλή του Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή) από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.



Στο Comicdom Bazaar θα υπάρχουν χιλιάδες παλιά και καινούρια κόμικς και graphic novels, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές που θα ξεκινούν ακόμη και από 0,50 ευρώ! Με δεδομένο μάλιστα ότι στην Ελλάδα ο καλοκαιρινός καιρός κρατάει μέχρι και τα μέσα του φθινοπώρου τουλάχιστον, οι διοργανωτές αναμένουν λιακάδες και εξαιρετικές θερμοκρασίες. Οπότε μια κυριακάτικη βόλτα στου Ψυρρή είναι έτσι κι αλλιώς θαυμάσια επιλογή για την εποχή!

Κλείσιμο


Σε περίπτωση τώρα που θέλεις να πουλήσεις κόμικς, μπορείς να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής στέλνοντας ένα e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σου (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar). Θα πρέπει να γνωρίζεις όμως ότι ο χώρος που θα διατεθεί είναι περιορισμένος, οπότε θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας από τη στιγμή που ο εκάστοτε ιδιώτης θα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης