Δείπνο με θέα την Αθήνα

Δείπνο με θέα την Αθήνα

Μετά την επιτυχημένη «περιοδεία» του στο εξωτερικό, το πιο θεαματικό δείπνο του κόσμου ήρθε στην πόλη μας

Δείπνο με θέα την Αθήνα
Το "Dinner in the sky" ξεκίνησε στο Βέλγιο το 2006, όταν μία παρέα (από την οποία οι περισσότεροι εργάζονταν σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις) αποφάσισε ότι ήθελε να προσφέρει κάτι ξεχωριστό και εντυπωσιακό στους πελάτες. Η ιδέα που έπεσε ήταν ένα δείπνο στο οποίο το τραπέζι, το προσωπικό και φυσικά οι... συνδαιτυμόνες θα αιωρούνταν στον ουρανό!

Όπερ και εγένετο. Μετά από την πρώτη άκρως επιτυχημένη δοκιμή (και παρά το γεγονός πως ένα από τα βασικά μέλη έπασχε από υψοφοβία), η ιδέα εφαρμόστηκε κανονικά ως παροχή εστιατορίου, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κόσμου. Έτσι, το "Dinner in the sky"
άρχισε να παίρνει τον δρόμο του για το εξωτερικό, όπου φιλοξενήθηκε σε 45 διαφορετικές πόλεις του κόσμου, όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, το Λας Βέγκας και η Κωνσταντινούπολη. Πλέον βρίσκεται και στην Αθήνα και το μόνο που έχει να κάνει κανείς, είναι να επισκεφτεί την «Τεχνόπολις», στην οποία φιλοξενείται από τις 14 Φεβρουαρίου.
Κλείσιμο



Για να εξηγήσουμε όμως καλύτερα περί τίνος πρόκειται.

  • Το τραπέζι φιλοξενεί 22 άτομα μαζί με το προσωπικό και αιωρείται σε ύψος 35 ή 50 μέτρων, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

  • Οι κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά, σε συγκεκριμένες μέρες. Κάθε ημέρα πραγματοποιούνται δύο δείπνα, ένα στις 19.30 και ένα στις 21.30, τα οποία είναι διαρκούν μιάμιση ώρα.

  • Σε περίπτωση που βρέχει ή φυσάει, το τραπέζι προστατεύεται από τέντα, ενώ υπάρχουν και θερμάστρες.

  • Το μενού υπογράφει ο σεφ Νίκος Πετρούτσος.



  • Δεν υπάρχει dress-code, ωστόσο καλό είναι να φορά κανείς άνετα και ζεστά ρούχα λόγω του ύψους.

  • Απαγορεύεται το κάπνισμα, τόσο λόγω των περιορισμένων κινήσεων (όλοι είναι δεμένοι για λόγους ασφαλείας), όσο και λόγω του αέρα, ο οποίος μπορεί να μεταφέρει την στάχτη στα πιάτα των γύρω σας.

  • Παρά το γεγονός ότι είστε δεμένοι, μπορείτε να απολαύσετε τη θέα ολόκληρης της πόλης από όπου και αν κάθεστε, αφού τα καθίσματα μπορούν να κάνουν στροφή 180 μοιρών!

  • Έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13814 για την κατασκευή και λειτουργία των ψυχαγωγικών πάρκων και έχει περάσει επιτυχώς όλους τους ελέγχους ασφαλείας σε όλες τις χώρες.

  • Δεν έχει περιορισμό στην ηλικία, αλλά στο ύψος. Οι πελάτες να είναι άνω του 1,50 μ. προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος. Έτσι είναι κατάλληλο και για παιδιά, αρκεί να έχουν ξεπεράσει το συγκεκριμένο όριο.

  • Την επιμέλεια του "Dinner in the sky" στην Ελλάδα έχει αναλάβει η Premium Εvents.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης