Δικαίωμα στην ανάγνωση

Δικαίωμα στην ανάγνωση

Με κεντρικό σύνθημα «Δικαίωμα στην ανάγνωση!» ανοίγει σήμερα, Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, το 19ο Παζάρι Βιβλίου για να υποδεχθεί χιλιάδες βιβλιόφιλους

Δικαίωμα στην ανάγνωση
Η καθιερωμένη συνάντηση αναγνωστών και βιβλίων πραγματοποιείται στην Πλατεία Κοτζιά του Δήμου Αθηναίων από τις 15 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου, με θέα το νεοκλασικό Δημαρχείο της Πόλης. Η Μεγάλη Τέντα του Βιβλίου, μοντέρνα, ζεστή και φιλική, θα υποδεχθεί τους μεγάλους και μικρούς επισκέπτες με τα ξύλινα σπιτικά της πατώματα. Οι πάγκοι αυτή τη φορά δεν θα είναι μουντοί και βαρετοί, καθώς έχουν κατασκευαστεί από φωτεινό διαφανές βιομηχανικό υλικό. Έτσι, η αίσθηση που θα αποκομίσει το βιβλιόφιλο κοινό, είναι ότι βρίσκεται στο δικό του φιλικό βιβλιοπωλείο.

Οι τιμές των βιβλίων είναι ιδιαίτερα χαμηλές -έως και 70% μειωμένες- και θα έχουν σημείο εκκίνησης το μισό ευρώ. Έτσι οι επισκέπτες θα μπορούν καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ να εισέρχονται δωρεάν στον χώρο και να προμηθεύονται αγαπημένα βιβλία από τους περισσότερους εκδοτικούς οίκους της χώρας σε προνομιακή τιμή. Συνολικά, το «παρών» θα δώσουν 153 εκδότες, ενώ στην Πλατεία Κοτζιά θα φιλοξενηθούν 500.000 βιβλία!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στη διεύθυνση
www.sekb.gr
Κλείσιμο
.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης