Όταν ο Νοσφιστής πήγε σε talk show

Όταν ο Νοσφιστής πήγε σε talk show

Ο δράκος του «Χόμπιτ» έβαλε (κυριολεκτικά) φωτιά στο σκηνικό του “The Colbert report”

Όταν ο Νοσφιστής πήγε σε talk show
Η αμερικανική σατιρική εκπομπή “The Colbert report”
φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος της, μια και ο κωμικός Στίβεν Κολμπέρτ
Κλείσιμο
πρόκειται να μεταπηδήσει στο “Late show”, ως διάδοχος του
Ντέβιντ Λέτερμαν. Με αυτή την αφορμή, ο Στίβεν έχει καταφέρει να κλείσει σημαντικά ονόματα για συνέντευξη, ενόψει του μεγάλου φινάλε. Και δεν είναι μόνο ο Φρανκ Άντεργουντ (δηλαδή ο Κέβιν Σπέισι στον ρόλο του μοχθηρού πολιτικού στο “House of cards”) ή ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Ο Στίβεν
 όμως το τερμάτισε προχθές, Πέμπτη, φιλοξενώντας τον Νοσφιστή, τον τελευταίο μεγάλο δράκο της Τρίτης Εποχής της Μέσης Γης και πρωταγωνιστή των τριών ταινιών «Χόμπιτ» του Πίτερ Τζάκσον!

Σε μία «καυτή» συνέντευξη επτάμισι λεπτών, ο Νοσφιστής απάντησε σε πολλές ερωτήσεις του οικοδεσπότη (ενός από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του έργου του Τόλκιν). Δήλωσε κατ’ αρχάς την υποστήριξή του στον Ρεπουμπλικάνο Ραντ Πολ για τις προεδρικές εκλογές του 2016, ενώ για τον χαρακτηρισμό του ως «κακού» υποστήριξε ότι πρόκειται για τυπικό παράδειγμα της προκατάληψης που δείχνει το Χόλιγουντ απέναντι στους Συντηρητικούς. Στο σχόλιο του Στίβεν ότι δεν παρουσιάζονται όλοι οι δράκοι με αρνητικό τρόπο, ο Νοσφιστής έδειξε τα… δόντια του, ανταπαντώντας ότι «μιλά για πραγματικούς δράκους», όχι για τις «σαύρες» της Καλίσι από το “Game of Thrones”, οι οποίες μάλιστα «τον αηδιάζουν», ή για τον δράκο του «Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας». «Δεν είναι ήρωας», σχολίασε σχετικά ο Νοσφιστής, «είναι ένας αιχμάλωτος που επιτρέπει σε σιχαμένα παιδιά να τον καβαλούν». Βαριές κουβέντες.

Μία ακόμα είδηση είναι ότι ο τρομακτικός δράκος δεν έχει διαβάσει το «Χόμπιτ», παρακαλώντας να μην του κάνουν spoiler. Παραδέχτηκε, ακόμη ότι γυρίζει ο ίδιος ορισμένες επικίνδυνες σκηνές, αλλά οι περισσότερες είναι CGI (παράγονται ψηφιακά). «Το motion capture μπορεί να γίνει πολύ κουραστικό», συνέχισε, «πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας λέγοντας ατάκες σε ένα μπαλάκι του τένις πάνω σε μία στέκα - και δεν αναφέρομαι στον Ορλάντο Μπλουμ». Κάπου προς το τέλος της συνέντευξης, ο Στίβεν κατάφερε να τσατίσει τον Νοσφιστή, ο οποίος αποχώρησε από την εκπομπή κάνοντας το σκηνικό, λαμπόγυαλο (κάτι που μας θύμισε τι συνέβαινε στις εκπομπές του Λέτερμαν…). Η ταινία «Χόμπιτ: Η μάχη των πέντε στρατιών» έρχεται επιτέλους στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες την προσεχή εβδομάδα, κλείνοντας μία μοναδική σειρά ταινιών με θέμα τον αγαπημένο κόσμο της Μέσης Γης του καθηγητή Τόλκιν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης