Farmers Republic: Μια startup που ωριμάζει

Farmers Republic: Μια startup που ωριμάζει

Το εγχείρημα περνάει σε νέο κεφάλαιο δράσης και εισέρχεται στην εποχή της ωριμότητας της.

Farmers Republic: Μια startup που ωριμάζει
Δίκτυο λιανικής σε επιλεγμένες περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δημιουργεί το Farmers Republic. Μάλιστα, το ερχόμενο Σάββατο το πρώτο κατάστημα αυτής της μορφής ανοίγει στη Νέα Ερυθραία.
Με την στρατηγική της «γειτονιάς» ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος –ένας από τους πιο δυναμικούς εκπροσώπους της εγχώριας startup σκηνής που διακρίνεται για την πίστη του στην καινοτομία και την εξωστρέφεια- δοκιμάζει για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις του αλλά και τις προοπτικές του εγχειρήματος του. Με άλλα λόγια, η επένδυση του Δημήτρη –που πρόσφατα εντάχθηκε στο δίκτυο της Endeavor και ξεκίνησε με το ψηφιακό περιβόλι του www.gineagrotis.gr- περνάει σε νέο κεφάλαιο δράσης και προφανώς εισέρχεται στην εποχή της ωριμότητας της.


Κλείσιμο

Το πρώτο κατάστημα της νέας περιόδου του Farmers Republic -που εξακολουθεί να επενδύει στο μοντέλο μιας σύγχρονης και λειτουργικής αγοράς παραγωγών– «στήθηκε» στη Νέα Ερυθραία (Ε. Βενιζέλου 171, Ν. Ερυθραία) σε ένα χώρο 1.200 τ.μ. με άνετο parking. 
Οι καταναλωτές στο κατάστημα θα βρίσκουν σε καθημερινή βάση περισσότερα από 2.000 βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών στα ράφια του Παντοπωλείου, φρέσκα βιολογικά νωπά προϊόντα με το μεράκι των καλλιεργητών αποτυπωμένη στη γεύση αλλά και ψάρια και βιολογικά κρεάτα. 



Στα εγκαίνια του ερχόμενου Σαββάτου, που έχουν προγραμματισθεί για τις 12 μ.μ., η Μυρσίνη Λαμπράκη θα αυτοσχεδιάσει με προϊόντα που θα διαλέξει από τα ράφια του παντοπωλείου και τους πάγκους των παραγωγών, ενώ μια ώρα αργότερα ο Emmanuel Mappus θα ταξιδέψει τους μικρούς επισκέπτες στον κόσμο των παραμυθιών. 
Δίπλα στη στρατηγική της επέκτασης του δικτύου της λιανικής – σχεδιάζεται το άνοιγμα άλλων 4 κατασταστημάτων στην Αθήνα / Αττική και 1 στη Θεσσαλονίκη-  συνεχίζει κανονικά την πορεία του και το ηλεκτρονικό κατάστημα του Farmers Republic. 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης