Μικρά tips για να διακοσμήσετε μια μικρή βεράντα

Μικρά tips για να διακοσμήσετε μια μικρή βεράντα

Το μπαλκόνι για τους Έλληνες είναι η επέκταση του σπιτιού τους καθώς τις περισσότερες μέρες του χρόνου επιλέγουν να περνούν εκεί τις ώρες τους μια και ο καιρός το επιτρέπει.

Μικρά tips για να διακοσμήσετε μια μικρή βεράντα





Κλείσιμο
Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που έχουν μεταμορφώσει το μπαλκόνι τους σε μία μικρή αποθήκη με αποτέλεσμα να τους… πνίγει ένας από τους πιο όμορφους χώρους τους σπιτιού.  

Απαλλαγείτε λοιπόν από τα στερεότυπα πως στα μπαλκόνια χωράνε μόνο ντουλάπες, καρέκλες, τραπέζια και γλάστρες και μεταμορφώστε το με τα παρακάτω απλά βήματα.

-Βάλτε χρώμα: Επιλέξτε έπιπλα και διακοσμητικά σε έντονα χρώματα και αν σας το επιτρέπει ο κανονισμός της πολυκατοικίας μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν να βάψετε σε έντονο χρώμα κάποιον από τους τοίχους.

-Στρώστε ένα χαλάκι: Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, αφού πρόκειται για εξωτερικό χώρο αλλά θα δώσει άλλο χρώμα στον χώρο σας. Επιπλέον μπορεί να καλύψει και το πάτωμα που ίσως να μην σας αρέσει. Για τους καλοκαιρινούς μήνες ένα ψάθινο χαλάκι θα ήταν η ιδανική επιλογή. 

-Κάντε ειδικές κατασκευές: Σε ό,τι αφορά τα καθίσματα, προτιμήστε μικρά «παγκάκια» από απλές σανίδες, παλέτες κλπ. που θα συμπληρώσετε με μαξιλάρια. Πρόκειται ουσιαστικά για μία DIY, οικονομική κατασκευή η οποία θα αλλάξει όλη την πρόσοψη του μπαλκονιού σας. Βάψτε τα ξύλα ή αφήστε τα στο φυσικό τους μέγεθος.

-Ρίξτε κάτω μαξιλάρες: Αν θέλετε το μπαλκόνι σας να αποπνέει χαλαρή διάθεση, δύο μαξιλάρες ριγμένες πάνω στο χαλί σας είναι ιδανική κίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης