Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός δεν εμφανίστηκε για δεύτερη μέρα στην προπόνηση της Λέστερ μετά την απόφαση της διοίκησης να απορρίψει τις προτάσεις της Σίτι
Η Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να αποκτήσει τον Μαχρέζ, αλλά η Λέστερ έφτασε στο σημείο να ζητάει πάνω από 100 εκατ. ευρώ, απορρίπτοντας όλες τις προτάσεις των πολιτών που ήταν σαφώς μικρότερες.
Ο Αλγερινός ήθελε πολύ τη μεταγραφή και δεν εμφανίστηκε χθες στο ματς της Λέστερ με την Έβερτον, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δεν πήγε για προπόνηση ούτε σήμερα (01/02). Πλέον, η Λέστερ μπορεί να λάβει μέτρα εναντίον του, με το περιβάλλον του να διαρρέει ότι έχει πέσει σε κατάθλιψη γιατί για πολλοστή φορά η διοίκηση δεν τον άφησε να φύγει.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.