O αδερφός της Kate Middleton, James: «Δεν έχω χωρίσει!»

O αδερφός της Kate Middleton, James: «Δεν έχω χωρίσει!»

Ο αδερφός της Δούκισσας του Cambridge, James Middleton, διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει χωρίσει από την 36χρονη Βρετανίδα ηθοποιό, μοντέλο και τραγουδίστρια, Donna Air, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης

O αδερφός της Kate Middleton, James: «Δεν έχω χωρίσει!»
Θεωρούνται ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της Μ. Βρετανίας. Εκείνος είναι νέος, όμορφος και τυγχάνει να είναι αδερφός της Δούκισσας του Cambridge, Kate Middleton και εκείνη είναι μία εκρηκτική ξανθιά, επιτυχημένη στον χώρο της τηλεόρασης και του τραγουδιού.

Κλείσιμο


Ο 28χρονος James Middleton και η 36χρονη Donna Air, πρόσφατα απασχόλησαν τα διεθνή Mέσα, μετά από μία έντονη φημολογία που κυκλοφόρησε, ότι χώρισαν. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο James, ήταν εκείνος που αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του με την Air, ραγίζοντας την καρδιά της.



Σήμερα, οι δύο τους, με ανακοίνωση  που δημοσίευσαν στη «The Mail on Sunday», διαψεύδουν τις φήμες που μιλούν για χωρισμό και δηλώνουν ότι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. «Πριν λίγες ημέρες, έκπληκτοι διαβάσαμε ότι χωρίσαμε. Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας πληροφορήσουμε ότι η σχέση μας δεν τελείωσε. Είμαστε ακόμα ζευγάρι και δεν ακολουθήσαμε χωριστούς δρόμους. Όλες αυτές οι ιστορίες είναι αναληθείς και χωρίς αξία», έγραφε η ανακοίνωση.



Η Donna, μιλώντας στην εφημερίδα, περιγράφει τον αγαπημένο της, ως έναν άνθρωπο που τη γεμίζει με χαρά και τονίζει την αγάπη που εκείνος τρέφει για την κόρη της, την 11χρονη Freya που απέκτησε από τον πρώην σύντροφό της, Damiam Aspinall.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης