Καλεσμένη στον καναπέ του «Μες Στην Καλή Χαρά» ήταν η Zέτα Μακρυπούλια, η οποία στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά που ήταν επίσης προσκεκλημένος, μίλησε για το αν πρόκειται να επιστρέψει το Dancing With The Stars στις οθόνες μας τον ερχόμενο Οκτώβριο.
«Δεν ξέρω αν θα γίνει σίγουρα, πάντως έτσι έχω ακούσει. Νομίζω θα γίνει», είπε η οικοδέσποινα του show για τις φήμες που θέλουν τον τέταρτο κύκλο του να είναι προ των πυλών.
Μάλιστα, λίγες ώρες πιο πριν, η Κατερίνα Γκαγκάκη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη αποκάλυψε πως το Dancing With The Stars 4 είναι σχεδόν δεδομένο πως θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!