Το ανακοίνωσε ο Κρατερός Κατσούλης μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter
Μπαμπάς έγινε ο Γεράσιμος Γεννατάς, μιας και η σύντροφός του, Βάσω Τσακίρη, έφερε το πρωί της Πέμπτης στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιές αγοράκι.
Ο ερχομός του μπέμπη τους έχει γεμίσει χαρά, ενώ την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο καλός φίλος του Γεράσιμου, Κρατερός Κατσούλης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter γράφοντας: «Όταν έρχεται ένα παιδάκι στο Κόσμο, ακόμα και σε αυτόν, είναι είδηση μεγάλης χαράς νίκης και πανηγυρισμού! Όταν αυτό είναι από δικούς σου αγαπημένους ανθρωπους, τότε μεγεθύνονται όλα ακόμα πιο πολύ! Σήμερα, λοιπόν, το πρωι ήρθε, έφτασε, ο μικρός Γεννατάς της Βάσως κ του Γεράσιμου! Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και καλότυχος και θα είμαστε όλοι κοντά του να τον αγαπάμε, να τον προσέχουμε και να τον φροντίζουμε! Καλώς ήρθες φίλε!».
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.