Πάτρα: Χτύπησαν και λήστεψαν υπάλληλο επιχείρησης

Πάτρα: Χτύπησαν και λήστεψαν υπάλληλο επιχείρησης

Οι δυο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες full face αιφνιδίασαν το βράδυ της Παρασκευής τον 56χρονο, ο οποίος βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του και τον έβγαλαν έξω χτυπώντας τον με γροθιές

Πάτρα: Χτύπησαν και λήστεψαν υπάλληλο επιχείρησης
«Χτενίζουν» την Πάτρα και τις γύρω περιοχές οι αστυνομικοί της Ασφαλείας  για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο που έκλεψαν οι δράστες της ληστείας σε βάρος του υπαλλήλου μιας υπό κατασκευή επιχείρησης στην περιοχή Καμίνια της πόλης.

Οι δυο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες full face αιφνιδίασαν το βράδυ της Παρασκευής τον 56χρονο υπάλληλο ο οποίος βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του και τον έβγαλαν έξω χτυπώντας τον με γροθιές. Στη συνέχεια, τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και τον ανάγκασαν να τους δώσει 50 ευρώ και ένα κινητό που είχε στις τσέπες του και το χρυσό δαχτυλίδι που φορούσε!

Κλείσιμο
Αμέσως μετά, άρπαξαν ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και μία ηλεκτρογεννήτρια συνολικής αξίας 1.300 ευρώ, τα φόρτωσαν στο αυτοκίνητο του θύματος και διέφυγαν με αυτό προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος αγνώστων και προσπαθούν να εντοπίσουν το δρομολόγιό τους από τα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης