Λάρισα: Εγκλωβίστηκαν στα χιόνια και σώθηκαν χάρη στο... 112
Το όχημα στο οποίο επέβαινε ο άντρας, η επτά μηνών έγκυος σύζυγός του και η 2,5 ετών κόρη τους ακινητοποιήθηκε από το χιονιά καθώς δε διέθετε αντιολισθητικές αλυσίδες
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός νεαρού ζευγαριού από τη Λάρισα το οποίο το απόγευμα της Κυριακής εγκλωβίστηκε στο οδικό δίκτυο μεταξύ Σπηλιάς και Καρίτσας.
Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο άντρας, η επτά μηνών έγκυος σύζυγός του και η 2,5 ετών κόρη τους ακινητοποιήθηκε από το χιονιά καθώς δε διέθετε αντιολισθητικές αλυσίδες.
Τα πράγματα έγιναν χειρότερα καθώς στο σημείο το κινητό τηλέφωνο του ζευγαριού δεν είχε κάλυψη. Ωστόσο, έκαναν χρήση του διεθνή αριθμού εκτάκτου ανάγκης (112) και άμεσα κινητοποίησαν τις αρχές.
Από τον 3ο Πυροσβεστικό σταθμό στήθηκε άμεσα επιχείρηση και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με πέντε άντρες υπό τις οδηγίες του αναπληρωτή διοικητή Πόλεως Λάρισας της Πυροσβεστικής, πύραρχου κ. Γιάννη Ράπτη.
Κλείσιμο
Μετά από αρκετή ώρα, το ζευγάρι και το παιδί τους μεταφέρθηκε σώο στην Σπηλιά.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.