Νύχτα εμπρησμών σε Λεμεσό και Λευκωσία

Νύχτα εμπρησμών σε Λεμεσό και Λευκωσία

Προσφάτως η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα τα οποία φαίνεται ότι εμπλέκονται σε 11 εμπρησμούς - Επίσης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα εξερράγη βόμβα έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου

Νύχτα εμπρησμών σε Λεμεσό και Λευκωσία
Δεκατρείς εμπρησμοί σημειώθηκαν μέσα σε ένα βράδυ στη Λεμεσό, ένας στη Λευκωσία και δύο απόπειρες εμπρησμού επίσης στη Λεμεσό.

Το φαινόμενο των εμπρησμών είναι σχεδόν καθημερινό στη Κύπρο αφού με αυτό το τρόπο «λύνονται διαφορές» μεταξύ πολιτών αλλά και στέλνονται μηνύματα από ομάδες του υποκόσμου που δρουν στο νησί.

Κλείσιμο
Το ποσοστό εξιχνίασης αυτών των αδικημάτων είναι μηδαμινό, καθώς τα θύματα αρνούνται να συνεργαστούν με την αστυνομία λόγω φόβου ότι θα ακολουθήσει κάτι χειρότερο.

Προσφάτως η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα τα οποία φαίνεται ότι εμπλέκονται σε 11 εμπρησμούς.

Πρόκειται για μέλη ομάδας του υποκόσμου που πουλούσε προστασία σε νυχτερινά κέντρα. ¨Όσοι από τους ιδιοκτήτες των κέντρων δεν πλήρωναν, έπαιρναν μήνυμα με την καταστροφή των αυτοκινήτων τους.

Επίσης λίγο μετά τα μεσάνυχτα εξερράγη βόμβα έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου. Και αυτή η ενέργεια θεωρείται ως «μήνυμα» προς κάποιους διαιτητές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης