Η κλοπή είχε γίνει στο χρονικό διάστημα 25 και 28 Αυγούστου και ο 35χρονος είχε αρπάξει από την εκκλησία ευαγγέλια, δισκοπότηρα, κοχλιάρια και θρησκευτικές εικόνες
Ερευνες για τη δράση κυκλώματος αρχαιοκαπήλων που λυμαίνονται ναούς και μοναστήρια σε διάφορες περιοχές της χώρας ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αργους, μετά τον εντοπισμό ενός 35χρονου που είχε στην κατοχή του εκκλησιαστικά είδη κλεμμένα από ναό της πόλης.
Η κλοπή είχε γίνει στο χρονικό διάστημα 25 και 28 Αυγούστου και ο 35χρονος είχε αρπάξει από την εκκλησία ευαγγέλια, δισκοπότηρα, κοχλιάρια και θρησκευτικές εικόνες, τα οποία όμως φύλαγε από τότε στο σπίτι του και οι αστυνομικοί ερευνούν αν αναζητούσε αγοραστές. Ο δράστης δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, ενώ τα αντικείμενα αποδόθηκαν στον εφημέριο του ναού.
*** Ενας πήλινος αμφορέας που εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων βρέθηκε στο σπίτι ενός 28χρονου ομογενούς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή της Ανάληψης στην Θεσσαλονίκη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και το όνομα ενός 29χρονου ομοεθνούς του που δεν συνελήφθη. Ο αμφορέας παραδόθηκε στην αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.