Χασισοκαλλιεργητής με πλούσια κέρδη στα Χανιά

Χασισοκαλλιεργητής με πλούσια κέρδη στα Χανιά

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του χασισοκαλλιεργητή όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 12.870 ευρώ

Χασισοκαλλιεργητής με πλούσια κέρδη στα Χανιά
Περίμεναν τον χασισοκαλλιεργητή στη φυτεία του οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τ.Α.Ε. Χανίων, που είχαν στήσει ενέδρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου καλλιεργούσε 13 τεράστια δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,5 μέτρων. Κι εκείνος φάνηκε... συνεπής στο «ραντεβού»!

Τη φυτεία είχε εντοπίσει από ψηλά το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη του καλλιεργητή. Μόλις ο 39χρονος δράστης έφτασε την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αποκορώνου και άρχισε τις... γεωργικές εργασίες συνελήφθη και τα χασισόδεντρα που βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν στο χώρο. 

Κλείσιμο
Όταν, όμως, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του χασισοκαλλιεργητή, τους περίμενε μια έκπληξη καθώς βρήκαν και κατέσχεσαν 12.870 ευρώ, που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους και θεωρείται ότι προέρχονταν από τη διακίνηση της παραγωγής του. 

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Πήγαν να ποτίσουν με πέντε πλαστικά μπουκάλια τα τρία χασισόδεντρα ύψους 0,80 εκατοστών ως δυο μέτρων που καλλιεργούσαν σε αγροτική περιοχή της Αταλάντης και βρέθηκαν μπροστά σε αστυνομικούς της Ασφαλείας που είχαν στήσει ενέδρα, δυο τσιγγάνοι 19 και 22 χρόνων. Αμέσως το έβαλαν στα πόδια, αλλά μετά από καταδίωξη συνελήφθη ο 19χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ ο 22χρονος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Στο χώρο της φυτείας βρέθηκε ξεριζωμένο άλλο ένα δενδρύλλιο ύψους 1,80 μέτρου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης