Επιχείρηση κατά του ελεύθερου κάμπινγκ πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Σαμοθράκη. Ελέγχθηκαν 90 άτομα, από τα οποία 70 Έλληνες και 20 αλλοδαποί, ενώ βεβαιώθηκαν 47 παραβάσεις που αφορούσαν την παράνομη εγκατάσταση σκηνών.
Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του νησιού, όπως είναι η Γριά Βάθρα και οι Βαράδες.
Στη συγκεκριμένη επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του τμήματος Σαμοθράκης με τη συνδρομή υπαλλήλων του Δήμου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Δασονομείου του νησιού.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και κατά το επόμενο διάστημα.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί