Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου 33χρονος Σύρος ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο
Για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα, συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ένας 33χρονος Σύρος.
Ο 33χρονος προκειμένου να αποδείξει το νόμιμο της διαμονής του στην χώρα, επέδειξε στους αστυνομικούς δελτίο ταυτότητας Ιταλικών Αρχών για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή.
Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ σε βάρος του θα εφαρμοσθεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης, από τη χώρα.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.