Είμαι 20αρης και έχω ελευθέρας!

Είμαι 20αρης και έχω ελευθέρας!

Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 20χρονα του στο Ολύμπιον και προσφέρει ελεύθερη είσοδο για ένα χρόνο σε όλους τους γεννηθέντες το 1998!

Είμαι 20αρης και έχω ελευθέρας!
Στις 13 Νοεμβρίου 1998 ξεκινά το 39o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και στις 22 του μηνός η Διεθνής Επιτροπή ( στην οποία συμμετέχουν και ο διευθυντής φωτογραφίας Γιώργος Αρβανίτης και ο ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς) επιλέγουν για το βραβείο καλύτερης ταινίας - Χρυσός Αλέξανδρος το Mizu No Naka No Hachigatsu (Ψάρια τον Αύγουστο) του Yoichiro Takahashi από την Ιαπωνία. 

20 χρόνια μετά – το Φεστιβάλ κάνει μια προσφορά σε όλους όσοι γεννήθηκαν το 1998 και τα βήματα τους θα τους φέρουν στα ταμεία του Ολύμπιον.



Κλείσιμο
Και οι συμπτώσεις της ιστορίας: Τίποτα δεν αποκλείει από τις γυναίκες θεατές της ταινίας του Takahashi ορισμένες εξ αυτών να έφεραν στο κόσμο τους γιούς και τις κόρες τους, πριν ή μετά την προβολή της ταινίας. Γονείς σινεφίλ, παιδιά σινεφίλ! 

Στη σελίδα του Φεστιβάλ στο fb διαβάζω: «20 χρόνια στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ! Αν γεννήθηκες την τυχερή χρονιά του 1998, έχεις ελεύθερη είσοδο στις προβολές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Ολύμπιον!

[Η προσφορά ισχύει για τις προβολές στις αίθουσες του Ολύμπιον και της Αποθήκης 1, καθώς και για τις προβολές της Ταινιοθήκης. Δεν ισχύει κατά την περίοδο των 2 φεστιβάλ, για ειδικές προβολές και εκδηλώσεις τρίτων. Απαραίτητη η έκδοση μηδενικού εισιτηρίου με την επίδειξη αστυνομικής του ταυτότητας]».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης