Στα 1970ς της Νέας Υόρκης!

Στα 1970ς της Νέας Υόρκης!

O δημοφιλής James Franco είναι ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς The Deuce που έρχεται στη Νova

Στα 1970ς της Νέας Υόρκης!
O James Edward Franco στον κόσμο των cinephile δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Franco που ανέβηκε και άλλο ένα σκαλοπάτι τον περασμένο Απρίλιο και είναι πια στα 41 του είναι ένας ώριμος ηθοποιός – ερμηνευτής αλλά και δημιουργός με όλη τη σημασία της λέξης. Η γκάμα του περιλαμβάνει από φιλμ σε κωμικούς αλλά και δραματικούς ρόλους αλλά και τηλεοπτικές σειρές που παίζονται από συνδρομητικά δίκτυα και πλατφόρμες. 

Μια από αυτές η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά The Deuce που ετοίμασε ο David Simon για την HBO έρχεται και στην Ελλάδα αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους. 

Κλείσιμο
H σειρά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, και σε prime time προβολή τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00, στο Novacinema4HD!



Η νέα σειρά έχει ως κεντρικό θέμα τη νομιμοποίηση και την άνοδο της «βιομηχανίας ακατάλληλων ταινιών» στη Νέα Υόρκη κατά τις δεκαετίες 1970 και 1980, παράλληλα με την εξάπλωση της επιδημίας του HIV και την ταυτόχρονη δράση των κυκλωμάτων των ναρκωτικών.

Πρωταγωνιστές της σειράς οι βραβευμένοι με Χρυσή Σφαίρα James Franco, γνωστό για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά Freaks and Geeks και την Maggie Gyllenhaal. Οι δύο τους πλαισιώνονται από ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται, μεταξύ άλλων, από τους Lawrence Gilliard Jr., Margarita Levieva και Emily Meade. Δημιουργοί της σειράς «The Deuce» είναι ο George Pelecanos και ο βραβευμένος με βραβείο EMMY David Simon.

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της, θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης