Αρχή από το Ηράκλειο

Αρχή από το Ηράκλειο

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστι Πρωτοψάλτη ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο 24 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου σε μια γιορτή για τα 40 χρόνια του Πανεπιστημίου Κρήτης

Αρχή από το Ηράκλειο
Αυτό το καλοκαίρι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Σταύρος Ξαρχάκος θα ταξιδεύσουν παρέα σε όλη την Ελλάδα! Η αρχή αυτού του μουσικού ταξιδιού γίνεται το επόμενο Σάββατο στις 24 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου. Εκεί, στο στάδιο της πόλης το Πανεπιστήμιο Κρήτης γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του. 

Η αφορμή για την συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστι Πρωτοψάλτη που εκφράζεται με αυτήν την καλοκαιρινή περιοδεία τους – όπως λένε οι διοργανωτές- «δόθηκε από το ίδιο το κοινό, στην συναυλία της πρωτοβουλίας “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” στο Καλλιμάρμαρο». Δίχως άλλο η αναφορά γίνεται στην ανταπόκριση που είχε η μουσική τους συνάντηση επί σκηνής στον υποβλητικό χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου! 
 
Κλείσιμο
Έτσι, ο Σταύρος Ξαρχάκος επέλεξε να βρεθεί και πάλι επί σκηνής με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη «σε ένα πρόγραμμα που θα διευθύνει ο ίδιος και κατά την διάρκεια του οποίου θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της ερμηνεύτριας».

Η αρχή γίνεται από το Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ θα ακολουθήσει μία σειρά συναυλιών σε ανοιχτά θέατρα και ιδιαίτερους χώρους. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με μια μεγάλη  που θα συναυλία στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού τον Σεπτέμβριο! Αμέσως μετά θα προγραμματιστούν παραστάσεις εκτός συνόρων.
 
Μαζί τους στην Κρήτη θα βρίσκεται εννεαμελής ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς: Νεοκλής Nεοφυτίδης – Πιάνο, Παντελής Ντζιάλας – Κιθάρα, Βασίλης Δρογκάρης – Ακορντεόν, Ηρακλής Ζάκκας – Μπουζούκι, Δημήτρης Ρέππας – Μπουζούκι, Τάκης Βασιλείου – Μπουζούκι, Τάσος Φωτίου – Πνευστά, Πέτρος Βαρθακούρης – Κοντραμπάσο, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κιθάρα, Νυκτά, Έγχορδα. 

Η είσοδος θα έχει συμβολικό τίμημα (προπώληση: 5 ευρώ | ταμείο: 8 ευρώ) και τα 
έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των άπορων φοιτητών του Πανεπιστημίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης