Περιοδεία… πάνω στο πιάνο

Περιοδεία… πάνω στο πιάνο

Μία από τις καλύτερες παραστάσεις της σεζόν που πέρασε ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα

Περιοδεία… πάνω στο πιάνο

Μία από τις καλύτερες παραστάσεις της σεζόν που πέρασε ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα

Κλείσιμο

Δεν ήταν μόνο η καλύτερη παιδική παράσταση του χειμώνα. Ήταν σίγουρα μία από τις καλύτερες παραστάσεις της σεζόν που πέρασε συνολικά. Το «Πιάνω παπούτσι πάνω στο πιάνο» των Patari Project, που αποτέλεσε την κεντρική φετινή παιδική παραγωγή του θεάτρου Πόρτα, είναι μία παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς. Τα αλλεπάλληλα sold out σε ένα θέατρο σχεδόν 500 θέσεων είναι χαρακτηριστικά της ανταπόκρισης που είχε τόσο στους μικρούς θεατές, όσο και στο ενήλικο κοινό.


Μετά λοιπόν από έναν απόλυτα επιτυχημένο χειμώνα, το «Πιάνω παπούτσι πάνω στο πιάνο» ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Μία καλοκαιρινή περιοδεία με ένα πατάρι, ένα πιάνο και επτά εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς (Κατερίνα Μαυρογεώργη, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Γιάννης Γιαννούλης, Αποστόλης Ψυχράμης, Θεοδόσης Κώνστας, Θάνος Λέκκας, Βασίλης Παναγιωτόπουλος) να ζωντανεύουν με τον πιο ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο τον μύθο της Σταχτοπούτας.

Ξεχάστε ό,τι ξέρετε! Οι Patari Project μας ταξιδεύουν στην ιστορία της Σταχτοπούτας χωρίς πανάκριβα σκηνικά και κοστούμια. Τα σώματά τους έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Μεταμορφώνονται σε άμαξες–κολοκύθες, άλογα, αυλικούς, δέντρα, βιβλιοθήκες… Κι όλα αυτά πάνω σε ένα πιάνο. Με απόλυτη ακρίβεια. Με υποδειγματική πειθαρχία. Και με τις νότες της θεϊκής μουσικής του Sergei Prokofiev να τους συνοδεύουν. Κι είναι σαν να βλέπεις σινεμά. Η φαντασία σου καλπάζει. Η μαγεία είναι εδώ, μπροστά σου.

Το «Πιάνω παπούτσι πάνω στο πιάνο», που σκηνοθέτησε δεξιοτεχνικά η Σοφία Πάσχου, θα σας κάνει άλλοτε να γελάσετε με την καρδιά σας κι άλλοτε θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια. Ίσως γιατί το χιούμορ, το συναίσθημα και η αλήθεια περισσεύουν… μέσα σε ένα παραμύθι που όλα μπορούν να συμβούν. Ή μήπως και στην πραγματική ζωή μπορείς να ζήσεις αν θες το δικό σου παραμύθι; Hit the road Jack… και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Καλοκαίρι με τους Patari Project λοιπόν! Καλοκαίρι με «Πιάνω παπούτσι πάνω στο πιάνο»! Όπου τους συναντήσετε μην τους χάσετε! Ακούστε με και δεν θα το μετανιώσετε! Ούτε εσείς ούτε τα παιδιά σας. Η αρχή γίνεται στις 4 και 5 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων. Και ακολουθούν το Άργος (22 Ιουνίου), η Ζάκυνθος (1η Ιουλίου), η Νίκαια (7 Ιουλίου), το Χαλάνδρι (8 Ιουλίου), το Ξυλόκαστρο (11 Ιουλίου), το Πόρτο Ράφτη (13 Ιουλίου), η Ελευσίνα (15 Ιουλίου), η Ηλιούπολη (18 Ιουλίου), ο Πειραιάς (27 Ιουλίου), ο Παπάγου (2 Σεπτεμβρίου), το Αιγάλεω (9 Σεπτεμβρίου). Στην πορεία θα προστεθούν και άλλοι σταθμοί στην περιοδεία.
{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης