To τάνγκο… επαναστατεί στον Πειραιά

To τάνγκο… επαναστατεί στον Πειραιά

Το κλασικό τάνγκο συναντά τον μοντέρνο χορό και το κλασικό μπαλέτο, μέσα από τη δεξιοτεχνία του Gustavo Russo και των χορευτών του

To τάνγκο… επαναστατεί στον Πειραιά

Το κλασικό τάνγκο συναντά τον μοντέρνο χορό και το κλασικό μπαλέτο, μέσα από τη δεξιοτεχνία του Gustavo Russo και των χορευτών του

Είναι ο απόλυτος χορός του πάθους, του έρωτα και της σαγήνης. Άλλοτε μοιάζει με κραυγή, άλλοτε με θρήνο κι άλλοτε με γιορτή. Το τάνγκο τα περικλείει όλα. Όλα όσα εκπέμπει η ψυχή μας. Είναι μία μυσταγωγία μέσα από την οποία βγαίνουν τα αληθινά. Κι όταν το χορεύουν εκείνοι που το έχουν στο αίμα τους, τότε το τάνγκο γίνεται εμπειρία.

Ο Gustavo Russo είναι ίσως ο πλέον διεθνώς αναγνωρισμένος καλλιτέχνης τάνγκο στον κόσμο. Στα 46 χρόνια του έχει χορέψει και χορογραφήσει στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου χαρίζοντας στους θεατές μοναδικές στιγμές. Από τις 20 έως τις 25 Απριλίου ο Gustavo Russo και η ομάδα του Tango Seduccion Company έρχονται στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά με την παράσταση “Tango Revolution” και το τάνγκο παίρνει φωτιά!

{{{ articlebanner-330x100-1 }}}

Για ένα θέαμα «κομψό, δραματικό και επιθετικό» κάνει λόγο η Le Monde, για «μία ενεργειακή βόμβα» γράφει η ισραηλινή “Haaret”… Το σίγουρο είναι ότι όσοι βρεθούν από τις 20 έως τις 25 Απριλίου στο μοναδικής ομορφιάς Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά θα απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα, όπου το κλασικό τάνγκο συναντά τον μοντέρνο χορό και το κλασικό μπαλέτο μέσα από τη μοναδική δεξιοτεχνία του Gustavo Russo και των χορευτών του.

Ο άλλοτε frontman του περίφημου “Tango Passion”, που από το 1999 γυρίζει τον κόσμο με τη δική του ομάδα αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, έρχεται στην Ελλάδα για να μας χαρίσει παθιασμένες βραδιές τάνγκο μέσα από εντυπωσιακές χορογραφίες, κοφτές κινήσεις, αργεντίνικες μελωδίες, μικρές αλλά γεμάτος πάθος ερωτικές ιστορίες και… μαγεία που σαρώνει στο πέρασμα της τα πάντα. Ένα μοναδικό θέαμα για τους λάτρεις του αργεντίνικου τάνγκο… και όχι μόνο.

{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης