Assassin’s Creed: Το video game πάει σινεμά

Assassin’s Creed: Το video game πάει σινεμά

Ο Μάικλ Φασμπέντερ και η Μαριόν Κοτιγιάρ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στη μεγάλη οθόνη

Assassin’s Creed: Το video game πάει σινεμά
Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή video games δράσης που μετράει μερικές δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Η μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη ήταν απλά θέμα χρόνου, και συμβαίνει με τους καλύτερους οιωνούς. Μόνο που θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά ακόμα μέχρι να το απολαύσουμε. Η κινηματογραφική μεταφορά του “Assasin’s Creed” μόλις ξεκίνησε γυρίσματα δίνοντας παράλληλα στο φως και την πρώτη φωτογραφία.

Μετά το επιτυχημένο πάντρεμά τους στον «Μάκβεθ», που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Μάιο στις Κάννες, ο Μάικλ Φασμπέντερ και η Μαριόν Κοτιγιάρ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στη μεγάλη οθόνη πρωταγωνιστώντας στο “Assasin’s Creed”, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 22 Δεκεμβρίου του 2016. Τουτέστιν, σε ενάμιση σχεδόν χρόνο! Η υπόθεση της ταινίας θέλει τον Κάλουμ Λιντς, που υποδύεται ο Φασμπέντερ, να βιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του, Αγκιλάρ, στην Ισπανία του 15ου αιώνα, μέσα από μία επαναστατική τεχνολογία που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες.

Κλείσιμο
Κάπως έτσι, ο Κάλουμ ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια μυστηριώδη κρυφή αδελφότητα, τους Assassins, και συγκεντρώνει φοβερές γνώσεις και ικανότητες για να αντιμετωπίσει την καταπιεστική και παντοδύναμη οργάνωση Templar στο σήμερα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζάστιν Κουρζέλ του “Snowtown”, που ήταν και ο σκηνοθέτης του «Μάκβεθ» (εξού και το νέο πάντρεμα Φασμπέντερ – Κοτιγιάρ). Όλα δείχνουν ότι η κινηματογραφική εκδοχή του “Assasin’s Creed” θα είναι αντίστοιχη –ίσως και μεγαλύτερη– του video game. Προς το παρόν ωστόσο θα πρέπει να αρκεστούμε στην πρώτη φωτογραφία, που θέλει τον Φασμπέντερ με… μεσαιωνικό στυλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης