Ο Adam Cohen στην Αθήνα

Ο Adam Cohen στην Αθήνα

Ο γιος του Leonard Cohen θα βρεθεί τη Δευτέρα στο αγαπημένο του Ηρώδειο για μία μοναδική συναυλία με φόντο την Ακρόπολη

Ο Adam Cohen στην Αθήνα
Αν το επίθετό σου είναι Cohen
, η ενασχόληση σου με τη μουσική είναι σχεδόν αναπόφευκτη. Και όταν περνάς πολλά από τα καλοκαίρια της παιδικής σου ηλικίας στην Ελλάδα, μια συναυλία στο Ηρώδειο είναι σίγουρα στα όνειρα σου. Ο Adam Cohen, γιός του Leonard Cohen, έρχεται λοιπόν τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στο Ηρώδειο για μια μοναδική συναυλία με φόντο την αγαπημένη του Ακρόπολη.

Κλείσιμο

 
Μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, ο Καναδός καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο “We Go Home” ο οποίος έδωσε και το όνομα στην περιοδεία του. Χωρίς να χρειάζεται σε τίποτα την παρακαταθήκη του πατέρα του, ο Adam Cohen έχει διαμορφώσει το δικό του μουσικό στιλ με ευαισθησία και ανατρεπτική ματιά. Από τον πρώτο του δίσκο, “Adam Cohen”, το 1998 μέχρι και σήμερα o τραγουδοποιός έχει εκφράσει τις επιθυμίες του και έχει δείξει ότι μπορεί να αναμετρηθεί ισάξια με το μουσικό παρελθόν του. Με τους τελευταίους του δίσκους, “Like a man” και “We go home” δείχνει πια ότι είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης.


 
Η σχέση του τραγουδοποιού με την Ελλάδα κρατάει από την παιδική του ηλικία καθώς με τη μητέρα του ζούσε στη Γαλλία και σχεδον κάθε καλοκαίρι έκανε διακοπές στην Υδρα. Η πρώτη του κοπέλα ήταν Ελληνίδα, η πρώτη του καλοκαιρινή βουτιά ήταν στο Αιγαίο, η πρώτη του σκέψη όταν έχει ελεύθερο χρόνο είναι να βρεθεί και πάλι στην Υδρα. Οσο για τα έσοδα της συναυλίας, μέρος τους θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης