Τα τραγούδια αλλιώς

Τα τραγούδια αλλιώς

Δήμητρα Ζέρβα και Δημήτρης Αϊβαλιώτης εμφανίζονται με αγαπημένα τραγούδια σε μία και μοναδική μουσική παράσταση την Παρασκευή 15 Μαΐου στο θέατρο Λύχνος

Τα τραγούδια αλλιώς
Δύο καλοί φίλοι και καλλιτέχνες, αποφασίζουν τώρα -για πρώτη φορά- να βρεθούν μαζί επί σκηνής! Να πουν όσα τραγούδια αγαπούν, εκείνα που τους ενώνουν, όσα θα τραγουδούσαν μια βραδιά «για την παρέα». Η Δήμητρα Ζέρβα
και ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης
Κλείσιμο
, καταξιωμένοι ηθοποιοί και ερμηνευτές, ξεδιπλώνουν την αγάπη τους για την τέχνη σε μια μουσική παράσταση την Παρασκευή 15 Μαΐου στο θέατρο Λύχνος της οδού Χαλκιδικής 83 στο Γκάζι.

«Τα τραγούδια αλλιώς», ξεκίνησαν να ακούγονται στην καρδιά τους πριν από χρόνια και μας χαρίζονται τώρα ντυμένα με το πιάνο του Αλέξη Κούρου. «Θέλαμε να τραγουδήσουμε μαζί επειδή περνάμε καλά μαζί. Προσωπικά χαίρομαι επειδή θα πω τραγούδια που δεν με άφηναν τόσα χρόνια να πω στα μαγαζιά, αλλά που δεν ήθελα να τα πω και μόνη μου», λέει η Δήμητρα όσο περιμένουμε τον Δημήτρη για την φωτογράφιση. «Και γι αυτό πιστεύουμε ότι μαζί μας θα περάσουν καλά και οι θεατές».

Το concept της βραδιάς είναι αυτό που λέει ο τίτλος της παράστασης: «αλλιώτικο». Που σημαίνει αγαπημένα τραγούδια από το αμερικάνικο μιούζικαλ και από τον Γιαννίδη μέχρι τους Queen, τον Καραμουρατίδη και άλλους «πειραγμένα» αριστοτεχνικά. Η άνεση με την οποία χειρίζονται ο ένας τον άλλον, το χιούμορ μεταξύ τους και η σιγουριά που αποπνέει η σχέση τους σε κάνει να θέλεις να τους δεις δίπλα δίπλα κάτω από το φως των προβολέων. «Μην αρχίσεις πάλι να με ζαλίζεις για τις πρόβες», της λέει ο Δημήτρης γελώντας σε ένα κώδικα τον οποίο καταλαβαίνουν μόνο δύο κολλητοί. «Τα βλέπεις;», με ρωτάει εκείνη. «Τον κυνηγάω, δεν τον αντέχω. Αλλά τι να κάνω που πιστεύω ότι τελικά η τέχνη θα μας σώσει…».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης