Μια Ελλάδα θέατρο… ξανά

Μια Ελλάδα θέατρο… ξανά

Από τις 27 Απριλίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη το θέατρο Badminton θα πλημμυρίσει πάλι από αγαπημένα τραγούδια με την παράσταση «Μια Ελλάδα θέατρο»

Μια Ελλάδα θέατρο… ξανά
Από τις 27 Απριλίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη το θέατρο Badminton θα πλημμυρίσει ξανά από αγαπημένα τραγούδια, που σφράγισαν την εγχώρια θεατρική ιστορία. «Μια Ελλάδα θέατρο» λοιπόν, δια χειρός Δημήτρη Μαλισσόβα
, και με τον Γιάννη Μπέζο
Κλείσιμο
πρωταγωνιστή.

Η μουσική παράσταση, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε και παρουσιάστηκε για λίγες παραστάσεις, επιστρέφει ανανεωμένη, με νέα τραγούδια και νέες σκηνές για να μας παρασύρει στον μαγικό κόσμο της μουσικής και του θεάτρου μέσα από ένα περιοδεύον μπουλούκι της παλιάς εποχής.

Ο Γιάννης Μπέζος
-ως θιασάρχης-, η Παναγιώτα Βλαντή, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Όθωνας Μεταξάς (που αντικαθιστά τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη), η Μίλλη Κάραλη, η Ελένη Καρακάση, ο Αλμπέρτο Φάις, η Βαλάντω Τρύφωνος, ο Κωνσταντίνος Καζάκος και μία ομάδα νεότερων ηθοποιών ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές του μουσικές και όνειρα μίας άλλης εποχής. Μόνο τους όπλο η φαντασία τους και η μεγάλη αγάπη τους για το θέατρο.

«Ένα ταξίδι στο χρόνο με τις ωραιότερες μουσικές και τραγούδια, που πρωτοακούστηκαν στη σκηνή του θεάτρου. Τραγούδια των πιο μεγάλων Ελλήνων συνθετών. Μια μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στον άγνωστο θεατρίνο, που δίδαξε τον πολιτισμό και το θέατρο στις πιο απομακρυσμένες γωνιές αυτού του τόπου.» διαβάζουμε στο δελτίο τύπου.

Εμείς που προλάβαμε να τη δούμε τον περασμένο Νοέμβριο σας τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης