Ιστορίες γυναικών...

Ιστορίες γυναικών...

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Ιστορίες γυναικών...
Το Citylifε παρακολουθεί το “Addio Del Passato”
, φτιάχνει καλλυντικά στο Your Natural Way
Κλείσιμο
, βλέπει την παράσταση «Έμποροι των Εθνών»
, πίνει κοκτέιλ στο White Monkey και απολαμβάνει την Ηρώ Σαΐα
στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε
όπως προβάλλεται από
το κανάλι Novalifε της Nova!


Addio Del Passato

Μία μάνα και μία κόρη συναντώνται στο πατρικό σπίτι για να εκτελέσουν μια οικογενειακή ιεροτελεστία: το παραδοσιακό κέικ της Τετάρτης. Μέσα στα σκεύη και τα υλικά της κουζίνας θα ακουστούν οι πιο μεγάλες αλήθειες, αλλά και ένα ξεχασμένο τραύμα. Η Ράνια Οικονομίδου και η Χρύσα Παππά παίζουν στο “Addio Del Passato”, ένα ψυχαναλυτικό έργο που παρουσιάζει τη διαχρονική σχέση μάνας-κόρης με τα προβλήματα, τις συγκρούσεις και την αγάπη που αυτή περιλαμβάνει. Με έντονες εναλλαγές, χιούμορ και συγκίνηση ο σκηνοθέτης Γιώργος Παλούμπης χτίζει σιγά σιγά την ατμόσφαιρα που θα οδηγήσει τις δύο ηρωίδες σε αμοιβαίες αποκαλύψεις και εξομολογήσεις.

Tips
Η παράσταση παρουσιάζεται στο Θέατρο Κάππα (Κυψέλης 2, Αθήνα).

Your natural way

Υπάρχει ένα μέρος στην Αθήνα που μπορείς να φτιάξεις το δικό σου κοκτέιλ, όχι για να το πιεις, αλλά για να το χρησιμοποιήσεις σαν καλλυντικό! Το Your natural way στην Ακαδημίας είναι το μοναδικό μέρος που μπορείς να συνδυάσεις ουδέτερες βάσεις με έλαια, αρώματα, κόκκους απολέπισης και να φτιάξεις ένα μοναδικό καλλυντικό που να ταιριάζει στον τύπο δέρματος σου και στο αγαπημένο σου άρωμα. Η Ηλιάννα είναι πάντα εκεί για να σας συμβουλέψει, να σας εξηγήσει όλη τη διαδικασία και φυσικά για να σας δώσει τις σωστές αναλογίες υλικών για το ιδανικό μείγμα! Έτσι με λίγα χρήματα και πολύ μεράκι μπορείς να δώσεις στα καλλυντικά σου προσωπικό στιλ με υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Tips
To Your Natural Way βρίσκεται στον αριθμό 57 της Ακαδημίας.

Οι έμποροι των εθνών

Η παράσταση της Ομάδας Θεάτρου Όπερα, της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, «Έμποροι των Εθνών», αναβιώνει στο Σύγχρονο Θέατρο (Ευμολπιδών 39, Γκάζι), σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή. Η παράσταση που ανέβηκε για πρώτη φορά στη Στέγη το 2011 προτείνει έναν ιδιαίτερο τρόπο σκηνικής ανάγνωσης του Παπαδιαμάντη. Τόσο οι ηθοποιοί, όσο και οι μουσικοί που παίζουν ζωντανά στη σκηνή υπηρετούν την αφήγηση της ιστορίας, αλλά ταυτόχρονα διευρύνουν τα όρια του θεάτρου μέσα από τις δυνατότητες που τους προσφέρει η τεχνολογία. Πρόκειται για ένα ιδιότυπο μουσικό θέατρο όπου τα νέα μέσα συνδιαλέγονται δημιουργικά με το γλωσσικό ιδίωμα του Παπαδιαμάντη και την πρωτότυπη μουσική σύνθεση δημιουργώντας ένα ερεθιστικό σκηνικό περιβάλλον.

Tips
Στην παράσταση παίζουν: Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Τζωρτζίνα Δαλιάνη, Κώστας Βασαρδάνης, Νέστορας Κοψιδάς, Νεφέλη Μαιστράλη, Δανάη Σαριδάκη και οι μουσικοί: Ιάκωβος Παυλόπουλος και Στέφανος Γιαννόπουλος.

White Monkey

Παραδείσια πουλιά, πρασινάδες και καρύδες έχουν βρει στέγη σε έναν καινούργιο χώρο στο κέντρο του Χαλανδρίου. Το White Monkey στο οποίο πήγαμε για πρώτη φορά στο Μαρούσι, μεταφέρθηκε δίπλα στην πλατεία Χαλανδρίου και είναι έτοιμο να σας μεταφέρει στη δεκαετία του '50. Εξωτική διακόσμηση, λουλουδάτα πουκάμισα και μουσική που θυμίζει beach bar του Ειρηνικού. Όλα αυτά βέβαια δεν θα ήταν από μόνα τους αρκετά για να αγαπήσουμε το μπαρ, αν δεν έφτιαχνε φανταστικά κοκτέιλ και δεν σέρβιρε μερικά από αυτά σε χειροποίητη μαϊμού-καρύδα!

Tips
Το μαγαζί βρίσκεται Γυφτοπούλου 6 στο Χαλάνδρι.

Γυναίκα Τριαντάφυλλο

Η παράσταση «Γυναίκα τριαντάφυλλο» που παρουσιάζει η Ηρώ Σαΐα στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος), συνεχίζει να ενθουσιάζει το κοινό, κάθε φορά και περισσότερο. Και ας έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την πρώτη της παρουσίαση στον ίδιο χώρο, η παράσταση που έχει σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Κραουνάκης αγαπήθηκε από παλιούς και καινούργιους φίλους και παρουσιάζεται ξανά στις 6 και 13 Μαρτίου. Μια ερμηνεύτρια με μεγάλες φωνητικές ικανότητες, η Ηρώ, δείχνει σε αυτό το ρεσιτάλ τι πραγματικά μπορεί να κάνει ένας καλλιτέχνης, ακόμα και αν στη σκηνή υπάρχει μόνο ένα πιάνο και ένα τσέλο. Ο Νεοκλής Νεοφυτίδης και η Αριάδνη Πόλκα συντροφεύουν την Ηρώ σε τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Σπανού, Σταμάτη Κραουνάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Νίκου Αντύπα, Κώστα Καλδάρα, Λένας Πλάτωνος και Νίκου Μαμαγκάκη, καθώς και τραγούδια των Beatles, του Sergio Endrigo και πολλών ακόμα.

Tips
Η παράσταση θα ανέβει στις 6 και 13 Μαρτίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης