7+1 πακέτα δώρων

7+1 πακέτα δώρων

Εξύπνες προτάσεις για να έχεις Χριστούγεννα… κάθε μήνα

7+1 πακέτα δώρων
Η ιδέα είναι απλή: γράφεσαι συνδρομητής στην υπηρεσία, πληρώνεις κάθε μήνα ένα στάνταρ ποσό και σαν αντάλλαγμα λαμβάνεις στην πόρτα σου ένα κουτί με δώρα. Το περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει από ανδρικά προϊόντα περιποίησης μέχρι παιδικά παιχνίδια και από γκάτζετ για… σπασίκλες έως υγιεινά γεύματα για φοιτητές. Η νέα αυτή τάση του μηνιαίου δώρου κάνει θραύση στο εξωτερικό και εμείς σου παρουσιάζουμε τις πιο δημοφιλείς περιπτώσεις.

Πακέτο για άνδρες

Κλείσιμο


Με συνδρομές που ξεκινούν από τα 20 δολάρια τον μήνα -περίπου 17 ευρώ-, το Birchbox σου στέλνει μία μηνιαία επιλογή από προϊόντα περιποίησης και lifestyle, όπως καθαριστικά προσώπου και παπιγιόν.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.birchbox.com/subscribe/men?ref=box-section

Πακέτο για νέους γονείς



Εάν απόκτησες πρόσφατα παιδί ή κάποιος φίλος σου μόλις έγινε γονιός, τότε αξίζει να ρίξεις μία ματιά στο Citrus Lane. Οι τιμές του αρχίζουν από τα 25 δολάρια τον μήνα -περίπου 21 ευρώ- και περιλαμβάνει παιχνίδια, βιβλία και προϊόντα περιποίησης για παιδιά έως πέντε ετών.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://wwws.citruslane.com/shop/#!/

Πακέτο για μικρά παιδιά



Το Kiwi Crate δεν είναι απλά ένα κουτί με παιχνίδια. Αντιθέτως, περιλαμβάνει υλικά που έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν παιδιά και γονείς να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί και να δημιουργήσουν. Οσο για την τιμή του, ξεκινά από τα 20 δολάρια τον μήνα -περίπου 17 ευρώ-.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.kiwicrate.com/

Πακέτο για φοιτητές



Σε περίπτωση που ο κανακάρης σου πέρασε πριν από λίγους μήνες στο Πανεπιστήμιο, ή εάν είσαι ο ίδιος φοιτητής, τότε υπάρχει το Pijon. Κάθε κουτί περιέχει υγιεινά σνακ, προϊόντα ομορφιάς, αντικείμενα για το σπίτι και έξυπνα δώρα που κάθε φοιτητής θα εκτιμήσει. Οι τιμές του αρχίζουν από τα 25 δολάρια τον μήνα -περίπου 21 ευρώ- και υπάρχει δυνατότητα επιλογής κουτιού για άνδρες, γυναίκες ή ουδέτερου γένους.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.pijonbox.com/

Πακέτο για ιδιοκτήτες σκύλου



Οσοι έχουν σκύλο θα λατρέψουν το BarkBox, ένα πακέτο με παιχνίδια, γκουρμέ λιχουδιές και αξεσουάρ για τον τετράποδο φίλο τους. Το κόστος του ανέρχεται στα 29 δολάρια τον μήνα -περίπου 24 ευρώ-, με το 10% των χρημάτων να πηγαίνει σε οργανώσεις για την προστασία των σκύλων.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://barkbox.com/

Πακέτο υγιείνης διατροφής



Για όλους όσοι νοιάζονται για τη διατροφή τους, το NatureBox προσφέρει ένα μηνιαίο πακέτο με υγιεινά και νόστιμα σνακ, εγκεκριμένα από διατροφολόγους. Οι τιμές ξεκινούν από τα 20 δολάρια τον μήνα -περίπου 17 ευρώ-.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://naturebox.com/

Πακέτο για «σπασίκλες»



Για εσένα που μεγάλωσες με κινούμενα σχέδια και τα videogames συνεχίζουν να σε συναρπάζουν, δημιουργήθηκε το LootCrate. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει παιχνίδια, συλλεκτικά αντικείμενα, φιγούρες και t-shirts, ενώ η τιμή και αυτού του πακέτου ξεκινά από τα 20 δολάρια τον μήνα -περίπου 17 ευρώ-.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.lootcrate.com/

Πακέτο για λάτρεις του κρασιού



Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το να κάνεις δώρο κρασί σε φίλους είναι πως, πολύ απλά, μπορεί να μην τους αρέσει. Το Tasting Room δίνει τη λύση στέλνοντας αρχικά ένα σετ γευσιγνωσίας και, βάσει των προτιμήσεών του παραλήπτη, δημιουργεί το γευστικό προφίλ του ακολουθώντας το πιστά στη συνέχεια. Η συνδρομή ξεκινά από τα 25 δολάρια τον μήνα -περίπου 21 ευρώ-.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.tastingroom.com/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης