Ποιος δεν θα ήθελε να διαφημιστεί – με το αζημίωτο εννοείται – στο περιοδικό Sports Illustrated Swimsuit;
Ιδίως φέτος που γιορτάζει τα 50 χρόνια από το πρώτο τεύχος; Η Lexus, ως χορηγός τα τελευταία τέσσερα χρόνια του περιοδικού που λατρεύει κάθε άντρας, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Έτσι στο φετινό τεύχος εμφανίζεται το RC F, το coupe επιδόσεων, δίπλα σε ένα top model. Πρόκειται για την 25χρονη Natasha Barnard από τη Νότια Αφρική, η οποία συναγωνίζεται σε καμπύλες το πισωκίνητο Lexus. Το RC F εξοπλίζεται με 5λιτρο V8, ικανό να παράγει περισσότερα από 450 PS ισχύος.
Παρά τις σύγχρονες τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, οι οποίες έχουν στρέψει την προσοχή στα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα, το φυσικό αέριο κίνησης (CNG) διατηρεί σταθερά και ακλόνητα τη θέση του ως μια από τις πιο οικονομικές, ασφαλείς και περιβαλλοντικά φιλικές επιλογές, ιδίως για χιλιάδες επαγγελματίες οδηγούς στην Ελλάδα