Δολοφονήθηκε η εγγονή του Morgan Freeman σε «τελετή εξορκισμού»

Δολοφονήθηκε η εγγονή του Morgan Freeman σε «τελετή εξορκισμού»

Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, η άτυχη κοπέλα βρήκε τον θάνατο στα χέρια του ψυχωτικού φίλου της, ο οποίος την είχε κυνηγήσει στον δρόμο με σκοπό να την υποβάλλει σε τελετή εξορκισμού, πιστεύοντας ότι είναι δαιμονισμένη

Δολοφονήθηκε η εγγονή του Morgan Freeman σε «τελετή εξορκισμού»
Απαρηγόρητος φέρεται να είναι ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Morgan Freeman έπειτα από την άγρια δολοφονία της εγγονής του, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη την Κυριακή σε έναν δρόμο του Μανχάταν.

Η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις τρεις τα ξημερώματα από ένα τηλεφώνημα, βρήκε την 33χρονη Edena Hines ξαπλωμένη στον δρόμο με πολλαπλά τραύματα στο στήθος. Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Χάρλεμ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας στην New York Post, η άτυχη κοπέλα βρήκε τον θάνατο στα χέρια του ψυχωτικού φίλου της, ο οποίος είχε κυνηγήσει την Hines στον δρόμο με σκοπό να την υποβάλλει σε τελετή εξορκισμού, πιστεύοντας ότι είναι δαιμονισμένη.

Κλείσιμο


«Βγείτε από το σώμα της, δαίμονες. Στο όνομα του Ιησού, σας εκδιώκω», φώναζε ο δολοφόνος καθώς έμπηγε το κυνηγετικό του μαχαίρι στο σώμα της 33χρονης, σύμφωνα με τον George Hudacko, ενός κατοίκου της περιοχής που παρακολούθησε τη φρικιαστική σκηνή από το παράθυρο του διαμερίσματός του.

Σύμφωνα με μία άλλη μάρτυρα, την 26χρονη Jovita Bedolla, το θύμα δεν φορούσε μπλούζα όταν βγήκε τρέχοντας στο δρόμο, προσπαθώντας να αποφύγει την επίθεση του φίλου της, ο οποίος απήγγειλε εδάφια από τη Βίβλο κυνηγώντας τη.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Hines φέρεται να μαχαιρώθηκε 16 φορές στο στήθος από τον φίλο της, τον 30χρονο Lamar Davenport, ο οποίος υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα που είχαν ενταθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Πηγές της αστυνομίας αποκάλυψαν μάλιστα στην New York Post ότι, όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί στον χώρο του εγκλήματος και τράβηξαν τον Davenport από το άψυχο σώμα της κοπέλας, προκειμένου να τον συλλάβουν, εκείνος συνέχισε να «μαχαιρώνει» τον αέρα, τελείως εκτός τόπου και χρόνου.

Τη Δευτέρα, απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του Davenport για φόνο δευτέρου βαθμού.




Συντετριμμένος από τον χαμό της εγγονής του, η οποία εργαζόταν επίσης ως ηθοποιός, ο 78χρονος Morgan Freeman εξέδωσε μία ανακοίνωση αμέσως μετά το συμβάν: «Ο κόσμος δεν θα μάθε ποτέ πόσο ταλαντούχα ήταν και πόσα είχε ακόμα να προσφέρει. Το άστρο της θα συνεχίσει να λάμπει στις καρδιές μας, στις σκέψεις μας και στις προσευχές μας. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».



Λίγο αργότερα, ο γνωστός ηθοποιός ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του μέσω της σελίδας του στο Facebook τον κόσμο, για την αγάπη και την στήριξη που έδειξε στην οικογένειά του μετά «τον τραγικό και παράλογο θάνατο» της εγγονής του. 



Η Hines ήταν η εγγονή του Freeman και της πρώτης του γυναίκας, με την οποία παρέμειναν παντρεμένοι απο το 1967 μέχρι το 1979. Το ζευγάρι είχε υιοθετήσει την μητέρα του κοριτσιού, την οποία και μεγάλωσαν σαν δικό τους παιδί παρά το διαζύγιό τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων της, η Hines ήταν μία κοπέλα γεμάτη όνειρα και ενέργεια, ενώ τίποτα στη συμπεριφορά της δεν πρόδιδε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε στην προσωπική της ζωή, με τις καταχρήσεις του φίλου της και την ασταθή του συμπεριφορά.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης