Χαμός με ξύλο και γενική σύρραξη ανάμεσα στις αθλήτριες σημειώθηκε σε αγώνα μπάσκετ γυναικών. Πιο συγκεκριμένα, στα χέρια ήρθαν οι αθλήτριες του Ιπποκράτη Κω και της Ε.Α. Καλύμνου, λίγα λεπτά πριν από το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης.
Ο αγώνας του Ιπποκράτη Κω με την Ε.Α. Καλύμνου ήθελε 7:10 για το φινάλε όμως η κατάσταση ξέφυγε όταν ο προπονητής των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκε για φάουλ.
Οι παίκτριες των δυο ομάδων ήλθαν στα χέρια και αφού εκτονώθηκε η κατάσταση, οι διαιτητές διέταξαν να αποβληθούν οι πάγκοι!
Δείτε τον αγώνα και το χάος που επικράτησε 7 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη:
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.