Βούτσης: Με διαδικασίες εξπρές θα ψηφιστεί στη Βουλή το νέο μνημόνιο

Βούτσης: Με διαδικασίες εξπρές θα ψηφιστεί στη Βουλή το νέο μνημόνιο

«Όχι απλώς δεν περιμένω καμία διαρροή από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αντιθέτως άλλα κόμματα θα στηρίξουν κάποια από τα αντίμετρα», είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης

Βούτσης: Με διαδικασίες εξπρές θα ψηφιστεί στη Βουλή το νέο μνημόνιο
Με εξπρές διαδικασίες θα συζητηθεί και ψηφιστεί το νέο μνημόνιο σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση
. Μιλώντας με δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνάντησης με την πρώην πρόεδρο της Αργεντινής, Κίρχνερ είπε πως το πολυνομοσχέδιο θα ακολουθήσει επείγουσα διαδικασία, θα εισαχθεί στις επιτροπές την 15η Μαΐου για να ψηφιστεί στην Ολομέλεια στις 17-18 Μαΐου.

Κλείσιμο
Επίσης ο πρόεδρος υποστήριξε πως "Όταν οι βουλευτές κληθούν να ψηφίσουν θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τα μέτρα για το χρέος", για να εξηγήσει: "Έτσι κι αλλιώς τέσσερις μέρες αργότερα το Eurogroup θα κληθεί να αποφασίσει. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και καιρό".

Ωστόσο όταν κλήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ρυθμίσεις για το χρέος είπε: "...Όλα θα γίνουν".

Εξίσου αισιόδοξος εμφανίστηκε και για τις θετικές ψήφους που θα λάβει το νέο μνημόνιο καθώς απαντώντας για το αν περιμένει διαρροές είπε "Όχι απλώς δεν περιμένω καμία διαρροή από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αντιθέτως άλλα κόμματα θα στηρίξουν κάποια από τα αντίμετρα. Τα αντίμετρα θα ωφελήσουν κάποιους και κάποιοι θα έχουν απώλεια. Η ΝΔ θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα να μην ψηφίσει κυρίως τα φορολογικά αντίμετρα"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης