Τατσόπουλος: Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Τατσόπουλος: Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

«Για την επιβίωσή της ήταν πολύ έξυπνη κίνηση. Τους μάζεψε όλους στο μαντρί..», είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής



Τατσόπουλος: Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Την πρόθεσή του να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση εξέφρασε ο
ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Σε δηλώσεις του την Πέμπτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι η  κυβέρνηση ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης γιατί είναι σίγουρη ότι θα την πάρει, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα πάρει στην ψήφο εμπιστοσύνης 154 ψήφους, «ακριβώς όσες έχει».

«Μπορεί να πάρει και την ψήφο του Αηδόνη. Για την επιβίωσή της ήταν πολύ έξυπνη κίνηση η ψήφος εμπιστοσύνης. Τους μάζεψε όλους στο μαντρί και τους λέει ως το Φεβρουάριο θα κάνουν μόκο», εκτίμησε ο ανεξάρτητος βουλευτής.
Κλείσιμο

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης γιατί είναι σίγουρη ότι θα την πάρει. Δεν πάει για να τζογάρει. Το κάνει για να σφίξουν οι κ.... Γιατί και η ψήφος εμπιστοσύνης και η πρόταση μομφής, από την άλλη μεριά, γίνονται πάντοτε για εσωτερική κατανάλωση», ανέφερε, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι δεν επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γυρίσω ποτέ. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε προεκλογική ούτε μετεκλογική. Δεν τους πάω, δεν με πάνε και δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Τίποτα!», τόνισε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης