«Προσευχηθείτε για το Παρίσι»: Τα μηνύματα των σταρ για τις τρομοκρατικές επιθέσεις

«Προσευχηθείτε για το Παρίσι»: Τα μηνύματα των σταρ για τις τρομοκρατικές επιθέσεις

Προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, του τραγουδιού, της τέχνης και της υποκριτικής έχουν κατακλύσει τα social media με μηνύματα αλληλεγγύης στον γαλλικό λαό

«Προσευχηθείτε για το Παρίσι»: Τα μηνύματα των σταρ για τις τρομοκρατικές επιθέσεις
O David Beckham, o Justin Bieber, ο Harry Styles, o Jared Leto και άλλοι σταρ από τον χώρο του αθλητισμού, του τραγουδιού, της τέχνης και της υποκριτικής, έχουν κατακλύσει τα social media με μηνύματα αλληλεγγύης στον γαλλικό λαό. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις που αιματοκύλησαν τη γαλλική πρωτεύουσα, βύθισαν σε πένθος όλο τον πλανήτη.



Ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου, David Beckham, ανέβασε μία φωτογραφία με τον πύργο του Άιφελ γράφοντας: «Καθώς ο ήλιος ανατέλλει σε αυτή την όμορφη πόλη, θυμόμαστε τον κόσμο που έχασε τη ζωή του και τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η σκέψη μας είναι με όλους εσάς. Προσευχόμαστε για το Παρίσι».

Κλείσιμο


Μία φωτογραφία με το εμβληματικό σύμβολο της γαλλικής πρωτεύουσας, ανέβασε και η ηθοποιός Kate Hudson με μία φράση του Γκάντι: «Δεν υπάρχει μονοπάτι που να οδηγεί στην ειρήνη. Η ειρήνη είναι το μοναδικό μονοπάτι».

Την φωτογραφία με τον πύργο του Άιφελ που παραπέμπει στο σήμα της ειρήνης, ανέβασαν επίσης στις σελίδες τους στα social media, oι Harry Style, ο καλλιτέχνης Banksy, η Vanessa Hudgens, ο John Legend και ο Pharrell Williams.


Όσο για τη φράση που μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο μέσω των social media, είναι: «Pray For Paris» (''Προσευχηθείτε για το Παρίσι''). Την συγκεκριμένη φράση έγραψαν στα social media, o Justin Bieber, o Jared Leto, η Kelly Clarkson και πολλοί άλλοι.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης