Dancing With The Stars: Γένους θηλυκού ο ημιτελικός της επόμενης Κυριακής
Μετά την αποχώρηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη - Γεμάτο εκπλήξεις το επόμενο σόου για τις Νικολέτα Καρρά, Μορφούλα Ντόνα και Ειρήνη Παπαδοπούλου
Γένους θηλυκού θα είναι ο ημιτελικός του Dancing With The Stars μετά την αποχώρηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη το βράδυ της Κυριακής.
Μορφούλα Ντόνα, Νικολέτα Καρρά και Ειρήνη Παπαδοπούλου θα «κονταροχτυπηθούν» για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
Η διαδικασία, όμως, όπως ανακοίνωσε η Δούκισσα Νομικού μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς ανάμεσα στις εκπλήξεις που ετοιμάζονται για το σόου της επόμενης Κυριακής περιλαμβάνονται δύο έξτρα προκλήσεις για τις τρεις διαγωνιζόμενες.
Στην πρώτη από τις δύο χορογραφίες που θα παρουσιάσουν θα πρέπει για το 1/3 του χρόνου να χορέψουν μόνες τους, χωρίς, δηλαδή, τους επαγγελματίες χορευτές-παρτενέρ τους ενώ στη δεύτερη το ντουέτο θα μετατραπεί σε τρίο. Έτσι η Μορφούλα Ντόνα θα χορέψει με την Κλέλια Πανταζή, η Νικολέτα Καρρά με τη Μαίρη Συνατσάκη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με την Κατερίνα Στικούδη.
Κλείσιμο
Μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1 γιατί το επόμενο DWTS θα είναι γεμάτο εκπλήξεις.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.