Μαντόνα μετά τη σύλληψη του γιου της για ναρκωτικά: «Τον αγαπώ πολύ»

Μαντόνα μετά τη σύλληψη του γιου της για ναρκωτικά: «Τον αγαπώ πολύ»

Η διάσημη ποπ σταρ διευκρίνισε ότι η υπόθεση είναι «οικογενειακή» - Ο πατέρας του Γκάι Ρίτσι δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη δημοσίως

Μαντόνα μετά τη σύλληψη του γιου της για ναρκωτικά: «Τον αγαπώ πολύ»
Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο  Ρόκο Ρίτσι, ο 16χρονος γιος της Μαντόνα, συνελήφθη για κατοχή κάνναβης στο Λονδίνο. Η μητέρα του, που τον υπεραγαπά, έσπευσε να του συμπαρασταθεί δημοσίως, λέγοντας: «Τον αγαπώ πολύ τον γιο μου».



Κλείσιμο
 Η διάσημη ποπ σταρ διευκρίνισε ότι η υπόθεση είναι «οικογενειακή» και είπε χαρακτηριστικά: «Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να στηρίξω το παιδί μου. Επιθυμώ να σεβαστούν τα media την κατάσταση και την ιδιωτικότητα των στιγμών. Ο πατέρας του Γκάι Ρίτσι δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη δημοσίως. 





Πώς συνελήφθη 


Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν ότι τον είδαν «να καπνίζει ή να κάνει ναρκωτικά» κοντά στο σπίτι του στο Primrose Hill, στο βόρειο Λονδίνο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη κάνναβης στα ρούχα του, τον έψαξαν και βρήκαν μικρή ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας. Πηγές ανέφεραν στη Sun ότι ο νεαρός πέταξε κάτι όταν είδε την αστυνομία να πλησιάζει.Ο Ρόκο συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Το περιστατικό συνέβη στις 28 Σεπτεμβρίου, αλλά σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το TMZ, ο έφηβος καταδικάστηκε για το αδίκημα και παρακολούθησε εκπαιδευτικές συνεδρίες σχετικά με τα ναρκωτικά.

Ο Ρόκο μένει με τον πατέρα του στο Λονδίνο εδώ και έχει απασχολήσει πολύ τα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα, λόγω της διαμάχης των γονιών του για την επιμέλειά του.

Τον περασμένο Απρίλιο είχαν δημοσιευθεί φωτογραφίες που τον έδειχναν να καπνίζει με φίλους, πιθανότατα τσιγάρο με κάνναβη, σύμφωνα πάντα με το TMZ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης