Η Αθηνά Οικονομάκου μετά από ένα πλούσιο καλοκαίρι και με γεμάτες τις μπαταρίες της επέστρεψε στην Αθήνα και σιγά σιγά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ηθοποιός ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Έλα στη θέση μου», στην οποία πρωταγωνιστεί.
Η Αθηνά θέλησε να κάνει την είσοδο της στη σειρά με ένα ανανεωμένο λουκ. Έτσι, αφέθηκε στα χέρια του Νικόλα Βιλλιώτη και άλλαξε την απόχρωση στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, υιοθέτησε ένα πιο ανοιχτό και ξανθό χρώμα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Για το γεγονός μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.