Αυτές τις γιορτινές μέρες σε πολλά μέρη της Ελλάδας διοργανώνονται γλέντια και λαΪκές βραδιές προκειμένου να διασκεδάσουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες.
Ενα ιδιαίτερο γλέντι στήθηκε στην Καβάλα για τα Χριστούγεννα. Ήταν τέτοιο το κέφι που όσοι βρέθηκαν εκεί άρχισαν να τα... σπάνε.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το πάρτι στήθηκε σε μεταφορική εταιρεία της καβάλας παραμονή Χριστουγέννων. Οι ιδιοκτήτες, οι υπάλληλοι και οι καλεσμένοι γλέντησαν μέχρι πρωίας και έσπασαν χιλιάδες πλακάκια αλλά και... πέντε λεκάνες τουαλέτας!
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.